| AlexAndraSandi a întrebat:

TPU happy
Deci vreau sa folosesc O.B., sunt virgina daca folosesc ma pot >dezvirgina?:" risc sa ma patez?big grin o prietena mai invarsta mi-a spus ca risc sa ma patez cu O.B. est adevarat?big grin

2 răspunsuri:
| HollyWoodTonight a răspuns:

Nu te poti dezvrgina cu OB-uri straight face. Dar nu iti recomand sa le folosesti.

| buzeduulci a răspuns:

Hei big grin

Şi mie mi-a venit zilele trecute CM şi trebuia să merg la o petrecere în rochie... Mi-am luat pentru prima oară OB de la farmacie, am intrebat-o pe respectiva cum se folosesc, m-a întrebat dacă sunt virgină, am mormăit că da, şi a zis că nu prea e recomandat. i-am zis că e o situaţie de urgenţă şi mi-a dat. Am folosit 2 Ob-uri sâmbătă noaptea, schimbându-le la inteval de 5 ore şi jur că nu m-am pătat! A fost super! Şi până mi s-a terminat am folosit numai ob-uri, că nici nu mă pătam, era mai comfortabil ce-i drept decât cu Always [ la mine curge şi mai abundent.].

Deci sfatul meu este să te duci la o farmacie şi să îţi cumperi de acolo, să nu îţi fie ruşine cum mi-a fost mie, că vai că era pentru prima oară. şi am 18 ani :]] Deci. Baftă!:*

P.S.: Un tampon ob e 90bani :*