Pai de ce sa para ca nu e adevarat, poate ca si lui ii place de tine si deveniti iubiti, las-o sa-i zica eu una i-as face si-un vant de la spate sa se duca mai repede.
Buna in primul rand acea fata este foarte nesimtita daca iti cere o asemenea conditie.Eu zic ca daca il placi si esti si prietena buna cu el sa ii spui tu inainte ei.Asa ii refuzi conditie si tie iti va fi mai bine.Iesi intr-o zi cu el sau il prinzi singur, fara nimeni in jur, si ii spui ca il placi si daca si el te place.Vei afla raspunsul lui si atunci va fi mai bine.Mai bine iti iei inima in dinti si ii spui ca il placi, decat sa fie mai rau.Parerea mea. Sper ca te-am ajutat
Te-ai bagat in situatia asta pentru ca ti-a descoperit slabiciunea si in cazul asta eu nu vad decat 3 solutii : 1. Ii spui baiatului ce simti pentru el si in felul asta colega ta te va lasa in pace ca nu mai are cu nimic la mana 2. Lasi lucrurile asa cum sunt si faci ce spune ea si 3 aici numai cu foarte multa credibilitate, trebuie sa joci foarte bine teatru, te prefaci ca ai trecut peste si ca acum esti in cautare sau ca ai pus ochii pe baiatul x sau y sau un tip necunoscut si daca te intreaba ca ce faci daca ii spune baiatului ca ti-a placut de el tu sa pari cat mai nepasatoare si sa ii zici "nai decat o fost doar o atractie de moment mi-a trecut am mers mai departe si chiar daca ii spui sunt sigura ca nici lui nu ii va pasa asa ca esti invitata mea " fa-o chiar sa creada ca tie chiar nu-ti pasa daca ii spune si ca tie chiar nu-ti mai place de el catusi de putin... succes tu alegi
Spune-i ca nu iti pasa daca ii spune ca il placi.
Si asa poate ca nu va spune.
Sau va spune dar neaga si spune-i lui ca ea vrea sa bage stambe. si asa ea va cadea de proasta
Si eu sunt scorpioanca si te inteleg
Si eu sunt scorpion
nu te lasa, tine'o sus si tare ca ea nu are altceva de facut decat sa inventeze si bineinteles minte cat poti de bine . Sau daca tot continua inventeaza ca si ei ii place de cineva si bineinteles ca ea se va comporta la fel si atunci veti fi "chit"
sper ca te'am ajutat