Hey! Stiu cum e sa te vorbeasca cineva pe la spate.Chear daca a fost si vina ta ele nu trebuiaau sa vb urat despre tine.Inseamna ca nu iti sunt asa bune prietene si nu merita prietenia ta.Stiu ca e dureros, dar trebuie sa iti faci alte prietene.Mult Succes!
Ok, deci situatia e complicata. Parerea ea e ca nu ar trebui nici sa le-o zici in mod direct... dar nici sa nu le mai bagi in seama. Odata cand crezi ca le poti intreba ceva la care sa-ti raspunda sincere (dar sa alegi momentul potrivit), intreaba-le ce parere au despre tine. Si daca zic ca au parere buna si faze de-alea, la sfarsit zici ceva de genul "Pai stii, am intrebat pentru ca am aflat de undeva ca nu ma prea placeti... true?". Si daca prietenele astea ale tale chiar au curaj si si simt, iti vor spune adevarul de prima data cand le intrebi. Good Luck!
Nu te preface ca nu stii nimic. Nu merita. spune-le tot ce simti si intreabale de ce ti-au facut una ca asta. nimeni nu merita asa ceva nici macar daca ele sunt asa bune prietene cu tine.
Buna! eu zic ca aceasta e o problema delicata, iar eu in locul tau m-as comporta urat cu ele, iar daca te intreaba ce s-a intamplat, spune-le ca ai aflat ca te vorbesc pe la spate fara nici-un motiv, dar nu le spune despre parola. sti, e cam greu sa te comporti frumos sau normal dupa ce ti-au facut. sau comportate urat cu ele si spune-le ca fara nici-un motiv, asa cum au facut ele, dar nu le spune asta . sau daca nu, mai bine spune-le direct despre parola, pana la urma si tu ai gresit dar ele au gresit mai tare iar tu vei avea avantaje fata de ele.
sper ca te-am ajutat, bafta
Eu zic sa aveti o discutie intre 6 ochi si sa le intrebi ce parere au despre tine, chestii de astea.
Dupa ce ti-au raspuns amandoua, spune-le si tu ce stii.
Spune-le ca stii ca in fata te vorbesc de bine si in spate de rau.
Parerea mea sa nu te dai de gol ca ai aflat parola uneia.
Nu le zici sursa de unde ai aflat.
Vezi ce faci, si nu mai fi suparata.
Ori sunteti prietene adevarate ori nu mai sunteti!
Daca te vorbesc nu sunt prietenele tale adevarate spune-le ce simti spune-le cum e inima ta cand ai aflat si termina cu ele sincer imi pare rau de tot sper sa gasesti o prietena care te intelege si e prietena cu tine nu numai prin vorbe ci si prin inima
Pai daca teau vorbit de rau inseamna ca nu iti sunt prietene adevarate. spune-le in fata si lasele ca nu merita prietenia ta(mai ales ca nu leai gresit)
Pai daca teau vorbit de rau inseamna ca nu iti sunt prietene adevarate.spunele in fata si lasele ca nu merita prietenia ta(mai ales ca nu leai gresit)