Fi atenta bianca eu aveam mainile crapate de la munca dar nu cont am fost la farmacie mi-a dat o crema pe baza de aloe vera si mi-a spus sa ma spal cu lapte dar inainte sa ma spal sa ma dau cu miere pe maini incearca eu acu nu mai am probleme bft efectu se vede 1 luna maxim bft insanatosire grabnica :d
Buna Bianca! Si eu am avut aceiasi problema, pe care din fericire am rezolvat-o! Sa iti spun.in primul rand trebuie sa ai grija cu ce sapun de speli doarece unele chiar usuca foare tare pielea datorita agentilor chimici pe care i contin(eu pateam asta cand ma spalam cu protex)mi-am cumparat Dave care contine si crema hidratanta si alta crema foarte grasa de la Avon-Crare.Acum nu mai am nimic nimic.Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru! P.S. acum crema asta e la oferta la Avon cu 5 lei asa ca da fuguta si achizitioneazo!
Medicul de familie mi-a recomandat creme de la avon si am pentru ca sunt reprezentant. Dar nu-si fac efectul O sa incerc sa-mi dau cu lapte si miere Mersi:*
Pai date cu crema ce ti-o recomanda doctorul de famile.Ai face bine sa ti le protejezi, de rece.
Pai foloseste crema ce ti-o recomanda doctorul de familie.Ai face bine sa ti le protejezi, si nu lasa ca vantul sa iti bata direct pe maini.