| Anonimul1920 a întrebat:

din nou. Am o alta problema. Deci. Prietena mea a vrut sa luam o pauza. Mie nu mi-a convenit,dar am acceptat. Dar nu stiu ce sa fac. Ea nu a venit niciodata la mine. Doar eu. Si o iubesc enorm de mult. Am trecut prin multe amandoi, dar nu mai stiu ce sa fac. Sa ma duc eu la ea sau sa astept sa vad daca ii pasa?
Eu zic sa astept.
Dar vreau o parere de la voi.
Ce-a mai buna parere ia FUNDA.
FARA JIGNIRI!

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Stii, ti-am zis la intrebarea trecuta ce ar trebui sa faci si ca oricum deja s`a terminat cu ea dar nu vrei sa intelegi vad.Sufera, uita de ea si gaseste`ti alta.Cea de acum oricum abia astepta sa plece de langa tine si tu esti singurul care sufera dupa voi.

| Anonimul1920 explică (pentru WaterDrop):

Frate ti-as fii dat tie FUNDA. Dar azi mi-a am luat pauza. Raspunsul tau imi place. Dar mai astept o saptamana maxim si dupa voi vedea eu ce fac. Multumesc pentru ca incerci cu un asa incapatanat ca mine. Tura care vine ai FUNDA de la mine!

| Anonimul1920 explică:

Frate, nu am facut sex. Dar am trecut prin multe cu ea. acusi avem 1 an si 3 lunu. Eu iti dau funda dar sa stii ca nu prea m-ai ajutat. Eu nu ma duc la ea. E a nu stiu cata oara care o fac. Iar ea nimic. Eu spun ca daca mar iubi. Ar veni singura. Parerea mea.

| Anonimul1920 explică:

Frate, eu iti dau funda. Dar sa stii ca nu m-ai ajutat cu nimic. Eu nu ma duc la ea si in plus daca m-ar iubi ar veni ea la mine. Eu nu o mai caut. Daca ea nu ma cauta nu are rost. Ea nu a venit niciodata la mine. Nu are rost frate. O las in pace.