| dreamout a întrebat:

Buna TPUhappy din pacate nu mi-am putut fae contsad nu stiu de ce imi da eroareoh go on dar nu asta e problemacrying
Sunt foarte indragostita de un baiat, care mi-a spus ca tine la mine mult. Am fost impreuna 3 saptamana(stiu ca e putin ca sa iubesti, anyway) apoi el s`a suparat inexplicabil pe minesad
ne-am ignorat complet 2 luni, timp in care eu m`am apucat de fumat, de baut si. mi-am taiat putin venele. nu imi pot explica de ce am facut asta si regret enormsad
Acum intr-o seara, la disco ne-am impacat, mi-a zis ca ma iubeste(oh go on), dar aseara a dansat cu o colega si ei i`a spus ca nu insemn nimic pentru elsad
. so TPU, what you think?
Cum sa mai procedez?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Ar fi bine sa-l uiti. Come on girl! Isi bate joc de tine e un idiot, nu-l mai baga in seama nu are rost sa suferi atat pentru unu ca el. se pare ca nu e in stare sa tina o relatie serioasa, deci uita-lwinking ar fi cel mai bine, stiu ca-i greu dar incetul cu incetul il vei uita. Succes!:*

1 răspuns:
| Cookieahjkekdn a răspuns:

Stiu cum e.
si da, trebui sa'l uiti
multi baieti sunt nepasatori iar o relatie nu prea conteaza pentru ei. e doar ceva care sa-i 'ocupe' putinoh go on
oricum nu se merita sa suferi
:*