E bine să lupți pentru ce iubești. dar discută cu ea despre sentimentele tale. încearcă să te îndepărtezi într-un fel de ea. nu e ok să vrea să îi fii alături doar când are ea nevoie. poate că îndepărtându-te de ea, își va da seama că îi lipsești, și că tu ești băiatul de care are ea nevoie. știi cum e: nu știi ce ai până nu pierzi. așa că fă o pauză.
Da dar ea il are pe el inainte imi simtea lipsa cand nu vorbeam, acuma totul s-a schimbat am incercat sa termin cu ea si a fost suparata spunand ca nu i place sa piarda prietenii inainte n-avea deloc si acum are prea multi...
Ar fi mai bine să o uiți. știu că e greu, dar nu te merită. uit-o. îți faci rău acum ca să-ți fie bine mai târziu.
Da dar ea e singura persoana cu care ma inteleg bine si i pot spune orice... Mai am un prieten care mai ies dar in rest ma simt foarte singur.
Salut Joker!
Te inteleg ca esti gelos. Daca n-ai fi, s-ar zice ca-ti este indiferenta.Nu-ti arata fata de ea afectiunea.O va deranja si poate o vei pierde.Inarmeaza-te cu inca putina rabdare si comporta-te ca si pana acum.Prietena ta are doar o aventura trecatoare si isi va da seama in curand ca "noul " nu-i de ea.Ar fi pacat sa renunti prea repede la ceva ce a fost atat de frumos.
Daca ea nu te baga in seama, e cam pierdere de timp. Nu de alta dar poate ca langa tine sa fie si cea care te vrea doar ca tu nu o vezi din cauza obsesiei ce o ai pentru fata asta.