Heii si eu sunt in clasa a 5-a. Paii... ce poti sa faci e sa scoti un abosorbant [nu conteaza daca rau sau nu de tine] si sa i-l pui in cap sau pe gura ori mai bine il bagi in ghiozdan asa am facut eu unei colege tampite baftaa
Na, glume de clasa 5 a ce sa faci. stai sa vezi printr a 7 cum o sa zica ca te ai pupat cu nsutiu care sau ca iti place de nustiucine.
Sunt cam fustrate tipele probabil le.a venit de curand si sunt tari in p***a scuze de expresie dar asa e. Cu violenta nu rezolvi nimic esti baiat si e penibil sa dai intr'o fata chiar daca a fost jenant sau doar o gluma nevinovata dar prosteasca ce'i drept. Fa`o sa se simta prost in legatura cu subiectul asta jeneaz`o putin inca data viitoare nu o sa o mai faca desi nu cred ca o va mai face ca le.a trecut... sti tu ) dar luna viitoare again glumesc
Pai cand nu mai vine o profa sau mergi si scrii pe tabla numele ei =fraera si in pauza mergi al ea si zici "tu copila nu te mai da tu smechera, daca tu nu ai menstruatie ti-e ciuda ca suntem mai dezvoltate si inainte sa mai zici cv despre cineva du-te si aruncate pe apa pana nu te arunc eu!" si o spui la profa