| niko a întrebat:

Buna TPU:* Doar ce m.am certat cu cea mai buna prietena pentru ca de ceva timp ea cand are probleme sau se simte rau eu las toata treaba mea pentru ea, imi las pana si problemele mele pe planu' 2 pentru ale ei, si eu mereu cand am ceva si ii spun baimi raspunde dupa 10 minute si imi spune ca nu a fost la pc, si daca insist imi da dnd sau brb... Si acum as vrea un status ceva prin care sa se simta si sa o doara happy
dau funda:*

2 răspunsuri:
| äπđÿ a răspuns:

Pune ceva gen : Miss u my Bff,,, si daca isi da seama te va contacta ea daca nu incearca ceva evident si pune o amintire de a voastra in care v'ati distrat ff mult tongue si asa ii vor da lacrimile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, hai sa iti spunhappy si eu am avut o prietena foarte foarte buna si eu imi lasam treaba mea ca sa o pot ajuta pe ea, mereu cand ea a avut nevoie de ajutor avea pe cine se baza, dar eu? de la un timp a inceput sa ma lase pentru alta colega de a noastra(adica totul e trecator)10 ani prietene si acum s-a destramat, oricum nu conteaza, iti zic eu ca prietenii adevarati nu existawinking poate ca ar exista daca Romania ar avea putin simt, eu spun sa nu te consum pentru ca nu are rost, o sa vada si ea atunci ca a gresit, adica stai linistita ca doar lumea e mare acum nu te-ai oprit la ea, si eu am incercat prin orice mijloc sa ma impac cu ea, am renuntat la multe si din partea ei, nimicworried, stii, e naspa dar oricum a trecut si acum chiar nu mai imi pasa pentru ca mi-am dat seama ca nu are rost sa ma complic pentru ea si sa ii fac toate poftele, ea a ales asa sa fie(eu spun ca pana la urma o sa isi dea seama ca a gresit si tot ea vva veni smiorcaita, ca vai ce a facut)