| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, doar pentru că le-am pus o întrebare părinților câți bani mai au pe cardul meu că erau 32 de milioane și voiam in caz ca nu iau a doua oara traseul sa incerc și a treia oară că nu făceau mai mult de 5 milioane orele de condus, mi-au zis că dacă nu îl iau nu îl mai dau deloc cat timp stau cu ei și că dacă nu iau bacul o sa ii fac de râs și o sa mă pună să muncesc că să le plătesc chiria, au dreptate părinții?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ma intereseaza dar de unde ai avea tu acea suma pe card?
Cred ca tot de la ei.

| Byb2001 explică (pentru darrio2007):

Nu chiar de la ei, sunt de la stat ei m au crescut și la 18 ani se da banii de la stat din anul in care m-am născut

| Byb2001 explică (pentru darrio2007):

Și nu zic sa nu ia dar nu chiar pe toți că puteau să mai oprească și în caz că nu iau traseul a doua oara

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Iar la 18 ani, dacă tot muncești, ca să nu îi faci de râs, poâi plăti chiria în altă parte.

| marin1988 a răspuns:

Din câte știu eu, părinții sunt obligați să te susțină chiar și după 18 ani, până la finalizarea studiilor.
Lege 287/2009 Art 499 (3) Părinţii sunt obligaţi să îl întreţină pe copilul devenit major, dacă se află în continuarea studiilor, până la terminarea acestora, dar fără a depăşi vârsta de 26 de ani.

| FrankRibery69 a răspuns:

Ce vina as parintii ca esti batuta in cap pe romaneste happy