anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

doresc niste statusuri referinduse la tema:,, Nu mai cred in iubire,, Cele mai frumoase >variante=

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

Iubirea este un joc în 2 care cere sacrificii, lacrimi şi durere; şi din care totdeauna unul iese rănit.

Va trece timpul, ai să uiţi durerea provocată, se vor vindeca şi ranile lăsate de acea iubire îndepărtată.

Poţi să iubeşti cu pasiune, un fapt banal. Poţi să urăşti din mândrie, mi se pare egal!

Sincer, acum nu`mi pare rău că te-am văzut şi fără mască. Nu există "scuză-mă" în cazul tău, aşa că lasă.

Oare ştii? Copilului din mine îi este dor de jigodia din tine… Oricum nu contează, orgoliul meu nu se mai pătează.

De ce să plâng? Suflete şi zâmbete pot şi eu să frâng!

Erai pe primul loc, niciodată să nu uiţi! Căci pentru tine am renunţat la multe şi la mulţi.winking

Tot ce tu ai spus nu poţi întoarce acum, tot ce ai făcut s-a transformat în scrum.

Şi iar îmi văd de drum, ce mai contează acum? Fără tine, sunt doar eu.

Ştiu că a durut atunci când mă certam cu tine… Se pare că s-a terminat acea poveste de iubire.

Am gânduri interzise, dar îmi sunt permise. Nu mai sunt cum eram: acum zâmbesc, atunci plângeam.

Şi acum ar trebui să ştii mai clar ce vrei. El are de pierdut, tu eşti ok! Ia'ţi liber de la stres pentru o vreme. Nu'ţi mai bate capul, uită de probleme!

Spune-ţi doar atât: "nu-mi pasă", oricărei lovituri ce se iveşte-n viaţă. Învaţă că sentimentu-i pur când e reciproc. Că dragostea e foc, stinge şi uită acest joc.

N-am să rup în 2 pozele în care ne îmbrăţişam, fiindcă îmi e dor de băiatul pe care mai de mult îl iubeam. Acum ochii ce mă privesc îmi par străini şi răi, dar ei nu mă mai ating chiar dacă ştiu că sunt ai tăi.

. Cearta şi împăcarea erau obiceiuri de zi cu zi; nu puteam ştii, nu trăgeam concluzii prostit de iluzii şi cuvinte false gen "Te iubesc". Comportament copilăresc, ăsta a fost un test.

Chiar dacă unii nu ne lasă să trăim, privim înainte şi ironic le zâmbim.

Educată de destin, simt mult dar arăt puţin.

Şi realizez că pot să uit tot, ca şi cum n-ar fi existat deloc. Întorc privirea peste umăr, întâlnesc un altu` în drum. Poate am pierdut ce aveam. pentru altceva mai bun…

Hai învaţă să treci peste, viaţa nu e o poveste. Când destinu`ţi joacă feste, nu trebuie să plângi: zâmbeşte!

Înainte să plec am suflat aburi peste imaginea ta şi am scris cu degetul "DISPARI".

. Şi te`nţeleg sau măcar încerc să mă prefac. M`am săturat să aud mereu "Îmi pare rău, n`am să mai fac." •

Am căutat ceva asemănător cu ce-ţi trebuia ţie, dar nu am găsit mare lucru. În fine, sper să te ajute. happy

2 răspunsuri:
| logatcamembru a răspuns:

Nu iti fie frica de moarte
Totul va trece...
Te vei simti doar rece.
Lumea va plange
Tu vei zambi
Sufletul pleaca
Tu nu reinvi!

| alexalexandra55 a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita