Daca crezi ca fericirea ta este mai importanta decat fericirea lui, atunci trebuie sa te intrebi ce fel de prieten esti tu...
Prietenia este situtionala, nu trebuie sa intervina intre visurile si decizile importante ale nimanui.
Daca prietenul tau viseaza sa fie pictor in New York spre exemplu, o sa incerci sa il impiedici pentru ca tu nu te simti fericit fara el?
Daca prietenul tau se simte fericit petrecand timp alaturi de o persoana iubita, o sa incerci sa il impiedici pentru ca TU nu te simti fericit?
Inca odata, este fericirea ta mai importanta ca fericirea lui? Daca da, atunci TU esti de vina, tu ii pui bete in roate, tu faci drama din ceva ce nu ar trebui dramatizat, el doar isi traieste viata!
Uite, nu vreau sa te fac sa te simti prost, chiar imi pare rau ca simti asa, te-ai atasat prea mult de el, dar schimba-ti mentalitatea asta, el nu este proprietatea ta si nu are niciun fel de indatorire fata de tine.
Imi pare rau daca vroiai un raspuns in favoarea ta, dar eu nu sunt aici sa primesc fundite si vrajeli, iti zic pe fata.
Este o melodie pe care ar trebui sa o asculti.
Chucho - Nu vreau sa dau nume
Ai putea sa i-o si dedici.
Andrei67y5 întreabă: