Pai, lasi rusinea la o parte si te imprietenesti cu alte fete, ca nu te mananca nici una.
Buna.Ce fel de excursie este? Ma gandesc ca daca era ceva organizat in cadrul scolii, era imposibil sa nu cunosti pe cineva.Stiu ce spui fiindca si eu eram asa in copilarie.Cu rusinea mori de foame in viata.Trebuie sa te bagi si tu putin in seama, abordezi subiecte legate de ce vezi in jur.
Rușinea e firească însă domin-o și nu o lasa sa îți strice planurile.
Adică poți simți o oarecare neliniște când vorbești cu cineva,dar nu o lasa sa îți stea in cale,așa că atunci când vezi pe cineva că face ceva la care tu te pricepi sau cunoști cate ceva, poți să te bagi pur și simplu în seamă și să intrați în vorba
Sau eventual daca nu știi exact cum să incepi, incepe cu un compliment, apoi du discuția spre școală, spre alte vacante la care tu ai mai fost sau poți discuta despre absolut orice, important e sa fie și ea/el implicat(ă) in conversație, pentru a nu te simți nașpa.
Hey! Eu iti sugerez sa incepi printr-un compliment! Oamenii mereu tin mult la parerile altora, iar un gand bun, o apreciere despre persoana respectiva ar inseamna mult! De acolo poti incepe conversatia, de exemplu intrebi persoana cum se numeste, daca are un stil de muzica preferat, intrebari banale. Spor si distractie placuta!; D