Nu ma indoiesc ca iti e cunoscuta expresia "cel mai destept,cedeaza primul",daca i-ai spus ce era de spus,las-o in pace.
Nu da curs altor invective si micimi sufletesti.
Stiu ca nu e usor,dupa ce-ai avut atat timp incredere intr-o persoana,sa descoperi falsitatea ei,dar ingroapa-i mental pana si amintirea,si sfarseste.
Ultimul cuvant s-a spus deja, sa insisti ar fi o umilinta, nu continua.
Ignora orice urma a existentei ei.
Si, apoi, cauta sa-ti regasesti echilibrul.
Buna Didi
Parerea mea este sa pui stop si sa nu te cobori la nivelul ei, este injositor sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, daca ea se simte bine vorbindu-ti urat, inseamna ca are un carecter urat si asa o defineste, asa ca, e bine sa iti vezi de treaba ta si sa uiti ca ai avut un asemenea"prieten/amic etc".
O zi frumoasa sa ai
Raspunzandu-i nu faci decat sa prelungesti cearta, la ce bun, ignorul nu trebuie dat doar pe net ci si in mintea ta, pentru tine acea persoana nu mai exista deci nu ai de ce sa te certi cu cineva neexistent, ignor total in fapt si minte
Cati ani ai? M-am uitat un pic la intrebarile tale anterioare, si pare ca nu mai esti adolescenta. Chestii de genul asta sunt in special de copii, cu blockul. Adica ok, am mai scos numerele persoanelor cu care m-am certat din telefon, i-am sters de pe skype, fb, etc. dar nu le-am dat niciodata block.
Eu zic ca ar trebui sa nu-i ma scrii nimic cateva zile, and see what happens.
Nu prea are rost sa ii dai satisfactie dar nici sa te pui la mintea ei, ai putea sa ii spui doar :
" Stii, daca m-as pune la mintea ta as da de petrol si ca sa arat ca sunt o persoana mai inteligenta decat tine, nu o sa mai continui aceasta cearta, nu sunt o lasa asa ca totusi ti-am raspuns."