Si eu mai am impresia cand stau singura in casa. Pune niste muzica, aprinde luminile (noaptea) si... simte-te bine. PS: nu te uita la filme horror sau cv de genu! Sper ca am fost de ajutor.
Pff, eu una cred in spirite.
Desi niciodata nu am inteles un lucru, desi UNII preoti neaga cu desavarsire existenta lor, atunci cand sunt cazuri in genul tot preotii si cei ai Bisericii se ocupa de asta. Din punct de vedere religios, spiritele sunt considerate a fi demoni, diavoli care ii testeaza pe oameni.
In orice caz, sper ca sa nu fii bantuita sau chestii de genu;. Mie mi s-au intamplat cateva si, uite ca inca sunt in viata nu am patit nimic sunt bine merci.
Nu mai baga si tu de seama, te poti informa, sunt multe reviste, filme, documentare referitoare la asta, sper sa fie ceva trecator sau doar sa ti se fi parut, insa daca lucrurile se inrautatesc, sa iti anunti mama, Doamne fereste de caz de poltergeist.
Oricum, iti urez tot binele din lume, si sa nu fi fost decat imaginatia ta.
O zi buna!
Hm ai cam 17 ani probabil.
Da nu iti face griji.
Se simte ca vorbesti serios si esti speriata.
Solutie... distruge-ti toate regulile si reperele pe care le ai in cap.Ce e corect sau ce nu e exista doar in capul tau.
Daca chiar simti ca e rau baga id asta: eyevelini@yahoo.com -.-
Lasa filmele de groaza Si zic ca la usa a fost vantul Nu exista spirite, da si eu cand eram mai mica am vazut 2 ochi verzi seara si m-am speriat. cand am aprins lumina era de fapt un motan care intrase pe geam Petreceti mai mult timp cu prietenii si ai sa observi ca mai exista cineva pe pamant!
Stai linistita draga mea, nu exista asa ceva. Daca existau, stiam cu totii.
Uite eu de exemplu locuiesc langa cimitir si nu am nicio vizita dintr-asta, trec noaptea pe-acolo si nu-mi apar doi ochi rosii, nu aud zgomot de lanturi si nici caini negri nu vad...bine acum, caini vad, da ii stiu si pe nume.Astea sunt doar in imaginatia ta, si este absolut normal, atunci cand nu poti explica un lucru, creierul cauta o explicatie logica, daca nu o gaseste, alege ceva din memorie care poate fi potrivit cu situatia aceea de faţă. Dar daca nu iti era frica, gandeai relaxat ca usa s-a inchis din cauya curentului de aer(vei spune ca nu mai era nimic deschis, dar crede-ma, pe undeva intra aer) pasarile mai canta si noaptea, iar cucuvelele si bufnitele canta noaptea pentru ca ziua dorm, iar fluieraturile...probabil nu locuiesti in pustiu, cineva a trecut pe strada si a fluierat. Stai linistita, povestile cu monstri si stafii sunt pentru copii sa le creada ca sa fie cuminti, sa vina seara la culare acasa cand intuneca, si pentru cei de hollywood sa faca bani cu filmele horror si SF.
Haide, stai linistita, a fost doar un lucru care te-a speriat.
E. se intampla si pe la varste fragede sa innebunesti. nu sunt spirite doar devii schizofrenica.in curand o sa incepi sa auzi voci. la un moment dat o sa-ti fie frica sa iei contact cu persoane crezand ca singuratatea si halucinatile sunt starea normala de trai. de asemena, probabi, o sa mori ucisa de propriile-ti maini. da, maj. schizofrenicilor ajung la sinucidere din cauza confuziei produse de lumea reala si a halucinatiilor.insa inainte sa te fi sinucis cu siguranta vei vietui intr-un opiciu murdar, dezafectat in care vei fi abuzata sexual de toti gardienii si tot personalul masculin si de asemenea vei fi lovita si batuta cu cruzime pentru a-ti fi imobilizate excesele de furie care in genere se manifesta la nivel fizic. sa nu uitam de toate medicamentele care iti vor induce o noua stare, ne mai intalnita de tine, stare care va produce si mai multa conguzie la nivelul creierului. Daca o sa fii un "specimen " in regula vor fi testate pe tine diverse metode anti-schizofrenie, metode nu tocmai placut cum ar fi frica cronica, umilinta, placerea exagerata si alte metode ce usor-usor or sa te omoare.
Ce inseamna schizofrenica? ceva rau? se poate rezolva cumva?
Am cautat simptome ale schizofreniei si am cateva dintre ele, aproape toate, oare chiar am?
Cu siguranta ai schizofrenie. NU trebuie, repet NU trebuie sa te duci la doctor, altfel sansele tale de vindecare se diminueaza dramatic.Tot ce trebuie sa faci e sa "fumezi si sa fii high". glumesc. trebuie sa stai concentrata asupra unui singur lucru. nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te atinga, nu trebuie sa-ti produci placere nu trebuie sa visezi....singurul remediu cunoscut care da roade f f repede este epuizarea prin lipsa de somn sau infometare. imi pare rau de tine!
Uite poate ai dreptate caci am inceput sa vad niste ochi ciudati in poze dar ce pot face atunci caci mi-e frica...
Nu te teme... nu ai de ce. Nu exista
Fi curajoasa. Si daca ar fi, dar nu, nu nu exista Trebuie sa ai incredere in tine, in oemnii pe care ii iubesti
Nu sunt fantome. poate cineva iti joaca o festa.ori ti sa parut.sunt multi stalpi de curent in jurul casei tale? daca da din cauza astaapar "fantomele", ele sunt doar corpuri energetice. formate de campul electric al casei tale. FUNDA?
Din punct de vedere religios ca nu exista. Eu zic sa nu te sperii e doar imaginatia ta care iti joaca feste, daca vrei sa nu mai auzi sau s vezi chestii din astea spune oamne ajuta! sau cv in genu'... eu sic sa nu-ti mai faci atatea probleme.