| Tourniquet a întrebat:

happy

Dupa cum stiti, a venit asa "iubita" toamna. sad
Pe mine ma deprima foarte tare anotimpul asta... In fiecare zi ma bufneste plansul cand imi aduc aminte de vara si imi amintesc ca a trecut vara si ca ascult o melodie de la mare, de exemplu.hee hee Nu stiu ce am dar ma intristeaza foarte rau acest anotimp. De cand ma stiu asa patesc in fiecare an. sad Ce asi putea face? Va rog nu ma credeti emo sau sa ma batjocoriti. oh go on (unii).
Va multumesc,
Cu drag,
Krissy.hee hee

9 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Cauta sa admiri culorile toamnei!

| nirvanacartof a răspuns:

Ce ai fata?! Intri pe mess? Fundha?

| Ada... a răspuns:

Bună! Aşa cred că este toată lumea, nu prea ai ce face, decât să aştepţi iarna. love struck
Toamna parcă este un anotimp al tristeţii, dar asta este, nu ne rămâne decât să aşteptăm vremuri mai bune.
Pa, pa!winking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prezinți o ușoară depresie. Mergi la medic pentru un consult.
Privește partea plină a paharului.
Mie personal îmi place doar vara dar nu am ce face și le accept și pe celelalte că au și ele părțile lor bune.
Pa, pa.

| F. a răspuns:

Asa eram si eu in fiecare an pana acum.cand auzeam ca vine luna septembrie parca imi pica ceva in cap.straight face mi se parea foarte deprimant.
Si anul acesta prima reactie a fost aceeasi insa am stat si m-am gandit mai bine si am vazut ca imi place mai mult vremea cum este acum decat canicula aceea pe care nu o puteam suporta si totodata anul acesta sunt nerabdatoare sa inceapa scoala, sa mi revad colegii, sa merg la balul bobocilor.happy
Gaseste partile bune ale toamnei si vei vedea ca venirea ei nu trebuie sa fie un motiv de tristetewinking
>big grin

| Razvan a răspuns:

Fa un colaj de toamna.Deci eu mi-am batut capul cu un colaj si noaptea au picat frunzele ca mine de era dracu sa mor in somnlaughing
Le atarnasem sus si ma pomenesc cu o ploaie de frunze deasupra mea.Am tipat de am trezit toti veciniilaughing
Si era asa truuusad
Las` ca fac eu altul si il atarn la mama in camerabig grin
Mie imi place toamna.Imi trezeste un sentiment de libertate, aerul e altfel
Si ador sa ma imbat cu apa chioara crezand ca si oamenii sunt altfel

| Tourniquet explică:

Va multumesc mult. big hug
Raspunsurile voastre chiar m-au incurajat... dar tot ma simt cam melancolica rolling on the floor.
Va multumesc. happy

| Floreenofficial a răspuns:

Asa e.si pe mine ma deprima toamna.in general luna septembrie si trecerea asta brusca de la vara.de la soarele arzator de pe cer, la frigul de afara, nu mai vezi oameni in triocuri si pantaloni scurti, pana si animalele se ascund.gandeste-te ca e trecerea spre iarna. spre superbii fulgi de zapada si gandeste-te la atmosfera linistita din zilele de Craciun. :X

| Ella995 a răspuns:

Eu, fiind mai melancolica ador toamna(nu numai pentru ca odata cu venirea ei e si ziua meabig grin)
ma bucur de ultimele zile de vacanta, de temperaturile mai acceptabile decat cele ale verii...incearca sa vezi si partea buna a acestiu anotimp... poate vei gasi ceva specific toamnei care iti placehappy