| ForbiddenLove23 a întrebat:

dupa cum stiti maine incepe scoala x.x..Pentru mine e prima zi de liceu si voiam sa va intreb..Cum va fi? O sa ne intrebe ca la gradinita pe rand"Cum te cheama? Ce iti place sa faci? ..chestii din astea? ..Cat ne va tine in clasa? ..Mai pe scurt as vrea sa povestiti prima voastra zi de liceuhappy..Multumesc anticipat:*

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Depinde de diriginti, dar in general, dupa ce se termina festivitatea tinuta in curtea scolii si intrati in clase, fiecare spune cateva cuvinte despre el: de la ce scoala vine, numele, de ce a ales liceul si/sau profilul respectiv etc. In orice caz, nu trebuie sa vorbesti mai mult de 30-60 de secunde. In prima zi o sa va tina in clasa aproximativ o ora (de obicei asa e, dar poate fi si mai putin).

| OoBunnyoO a răspuns:

A trecut ceva timp de la prima mea zi de liceu, insa din cate imi amintesc a fost cam asa:
Prima data ne-am adunat in curtea liceului, impartiti pe clase, pentru festivitatea de inceput. Directorul a povestit ceva pe acolo, a strigat dirigintii si clasele, iar dupa ce s-a terminat festivitatea dirigintele a inceput sa strige numele fiecarui elev din clasa lui, iar apoi ne-a dus in sala care urma sa fie sala noastra de clasa.
Iar acolo s-a prezentat, a zis cateva cuvinte despre el, ce materie preda, etc a mai strigat o data catalogul si ne-a intrebat pe fiecare in parte si ne-a intrebat de la ce scoala venim si de ce am ales liceul. Dupa ce a strigat catalogul ne-a dat orarul, ne-a facut cateva urari si ne-a lasat sa plecam.