| AnghelCatrii a întrebat:

Dupa cum v-am mai zis cu conversatiile alea!
Deci, o prietena, mi-a aratat o conversatie cu o alta prietena, se plangea la ea ca o innebunesc etc ( desii nu ii faceam nimic ) i-am dat acea poza care mi-a dat o prietena mea si am intrebat-o ce e cu chestiile astea ca putea sa mi le zica in fata nu alte i fete! ea s-a luat de prietena mea care mi-a dat conversatiile si acum imi face capul mare ca nu ma iarta ca le-am stricat prietenia! Cine a gresit? Dupa o luna imi zice ca nu ma iarta desii vorbeam etc! Desi una dintr-e ele m-a iertat, cealalta nu vrea sa ma ierte sufleteste deloc, dar daca ii zic ca respectiva care mi-a dat conversatiile a gresit cel mai mult incepe si vorbeste gura fara ea! Ce sa fac sa ma ierte si fata asta? Funda+Vot :* URGENTTT

4 răspunsuri:
| Ella3794 a răspuns:

Pentru inceput care dintre fete nu doreste sa te ierte? Cea care a spus lucruri urate despre tine? Daca este aceea nu cred ca merita osteneala s-o faci sa te ierte deoarece nu cred ca ai nevoie de prieteni care nu-ti pot spune lucruri atat de simple in fata. Tu ar trebui sa fii cea suparata pe ea si nu invers, ea ar trebui sa-si ceara iertare. Nu prea ai ce sa faci sa te ierte cele doua prietene care s-au certat pentru ca una din ele ti-a aratat mesajule o sa se impace daca sunt prietene cu adevarat, si o sa se uite intaplarea asta si te va ierta si pe tine. Probabil fata respectiva te considera pee tine mai apropiata de aceea ti-a aratat conversatia, si daca inteleg eu bine aceasta te-a si iertat. Tu trebuia sa nu arati mesajele trebuia doar sa rupi legatura cu fata respectiva daca era deranjata de prezenta ta. Ai putea vorbii cu fata care a spus aceste lucruri si sa-i explici ca ea a gresit cand a vorbit astfel despre tine nu tu ca ai aflat. Din pacate prin aratarea mesajelor i-ai provocat neplaveri fetei care a vrut sa stii, nu neaparat celei care nu stie sa spuna in fata, probabil aceasta e indicnata ca a pierdut doua prietene dintr-un foc. Tu ar trebui sa te apropii de fata care te-a iertat si s-o lasi in pace pe cealalta cu ifosele ei, nu se termina lumea la ea. Daca am inteles ceva gresit si am incurcat fetele intre ele te rog sa-mi spui. Pupici!

| Deliciouscupcake a răspuns:

O să îi treacă, nu te mai ruga atât de ea.

| AnghelCatrii explică (pentru Ella3794):

Fata care m-a vorbit pe la spate nu vrea sa ma ierte

| AnghelCatrii explică (pentru Ella3794):

Ai spus foarte ok povestea! :*