| Yosifica a întrebat:

dupa cum vedeti de la un timp pun numai intrebari legate de relatii, in fine dar vreau o parere de-a voastra eu pur si simplu nu inteleg din gesturile lui daca ma place sau este o relatie de amicitie.Sa incep,mereu cand ma vede imi zice ceau frumoaso,pe zi ce trece esti mai frumoasa...,tu nu esti la fel ca celelalte fete,imi ia apararea in fata prietenelor mele de asemenea se cearta cu una si ma compara pe mine cu ea in sensul bun, m-a intrebat ce zodie sunt, vorbeste frumos cu mine dar astazi in parc venea cu doua fete de la liceu (si el este la liceu) niciun gest iesit din comun doar vorbeau, dar apoi au luat-o pe alta strada si nu a venit acasa si eu eram in fata lor credeti ca nu ma observat? sau nu a vrut? Nu mai inteleg nimic...

Răspuns Câştigător
| Bo0ble a răspuns:

Deci sa incepem. Posibil chiar sa te nu fi vazut, dar tu nu trebuie sa te intristezi. Cind vei avea ocazia sa vorbesti cu el il vei intreba pe unde a fost si ii spui ca la-i vazut pe acolo. Dupa semnele care le-ai descris la inceput cel mai probabil lui sa-i placa de tine dar totusi ai grija, pentru ca baietii in ziua de azi foarte bine stiu sa minta. Ai grija la cum vorbeste cu tine si la cum se comporta. Dar nu te descuraja. Speranta moare ultima*
Daca mai ai nevoie de sfaturi pe asa teme sunt mereu la dispozitie tongue
Funda?

| Yosifica explică (pentru Bo0ble):

Multumesc,nu stiu dar sunt oarecum confuza, banuiesc ca el nu este asa...el este si de religie baptista si presupun ca nu ar zice de forma, ramane de vazut si sper din tot sufletul ca daca voi mai avea nevoie de ceva sa ma ajuti iar ajutorul sa fie reciproc

2 răspunsuri:
| kmidodo a răspuns:

Ai rabdare si lasa lucrurile sa mearga de la sine. Crezi tu ca baietii sunt niste fiinte superioare care-si pun mai putine intrebari? GRESIT.Sunt mai nesiguri si mai timizi decat fetele, chiar daca nu arata. Pe cuvant!