| dulceata mica a întrebat:

dupa cum vedeti sunt noua aici si asta ar fi cam a 2-a intrebare a mea... adica nu e chiar o intrebare... as dori niste stts`uri frumoase big grin

dau fundita pentru cele mai bune :*:*

multumesc >big grin

Răspuns Câştigător
| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Buna din nou :*

pai uite stts`uri pe care le am eu

unaιмвяαcαт ιη zαмвєтє αρяσαρє σяιcє σм є ƒαℓѕ... αм cяєzυт ιη σcнι ѕιηcєяι ѕι ∂α`н, м'αм αяѕ... αм ναzυт` ιη σαмєηι cє ηυ`н νяσιαм ѕα να∂ νяєσ∂αтα`н... ιυвιяєα ѕι υяα cυм ℓσνєѕc αмвєℓє ∂єσ∂αтα`н [:χ]

тιмρυ νιη∂єcα яαηι` ∂αя υcι∂є ѕρєяαηтzє`... ηυ`н ρσт ѕα мα ƒєяєѕc ∂є αмιηтιяι єχαcт`н cα ∂є gℓσαηтzє [:χ]

νιαтα мєα`н αяє тяαѕєυ ∂αя ηυ ѕє ѕтιє υη∂є ∂υcє... ιη ѕтαтιє υηιι cσвσαяα, αℓтzιι ѕє ρяєgαтєѕc ѕα υяcє [:χ]

єℓ... ρσαтє є ѕιηgυяυℓ cє`н ρσαтє cαη∂ αραяє ѕα'мι тяιмιтα`н ρяσвℓємєℓє ∂єραятє [:χ]

єℓ... єℓ ηυ`ι cα яєѕтυ... єℓ є ρυя ѕι ѕιмρℓυ єℓ [:χ]

ѕтιυ cα υηєσяι є ρяєα тαяzιυ... ѕα ℓυρт ∂є υηα ѕιηgυяα, ηυ ѕтιυ! єѕтι αтαт`н ∂є ∂єραятє`н... υη ƒιηαℓ ƒєяιcιт`н, ∂ιη ρσνєѕтι ηєтєямιηαтє! [:χ]

α∂σям ιη ƒιєcαяє ησαρтє cυ gαη∂υℓ ℓα єℓ...∂ιη νιѕє ηιмєηι ηυ мι тє ρσαтє ℓυα... αcσℓσ єѕтι cυм νяєαυ єυ ѕι ∂σαя αℓ мєυ... ραcαт cα ηυ ρσт ѕcнιмвα cυ νιѕє яєαℓιтαтєα [:χ]

ιηcσтяσ ѕα αℓєяg؟؟ єяαι ѕтαятυℓ мєυ... мι`αм ρυѕ ιηcяє∂єяє ιη тιηє ѕι ιη ∂υмηєzєυ [:χ]

νяєαυ ѕα zαмвєѕc, ѕα тяαιєѕc ѕι ѕα gυѕт νιαтα αѕтα ℓαηgα тιηє... αι яєυѕιт ѕα мα ℓαѕι ƒαяα тяєcυт ιηтя`υη ρяєzєηт νιιтσя ∂є αямσηιє... νяєαυ ѕα zвυяαм ρяιηтяє ρяινιяι ƒαℓѕє, мιηcιυηι ѕι υяα ℓυмιι... ѕα ιηcнι∂єм σcнιι ѕι ѕα zвυяαм ѕα ηυ ηє ρєѕє ∂є cє ѕρυη υηι!

тι`αм αυzιт νσcєα, ιηтя`υη cℓιριт м`αм яι∂ιcαт... м`αι ρяινιт ιη σcнι мι`αι zιѕ "єυ ѕυηт cє αι νιѕαт" [love struck]

нαι ѕα ƒυgιм, ѕα єνα∂αм... нαι ѕα ηє αѕcυη∂єм ∂є α∂єναя... нαι ѕα мιηтιм cα є ρєяƒєcт... нαι ѕα ƒιм ѕυƒℓєт, ηυ υη σвιєcт [:χ]

є ρєηтяυ тιηє... ρєηтяυ тιηє... тι`αм мαι zιѕ cє є ƒαcυт ѕα тιηα, тιηє [:χ]

тє ιυвєѕc ρєηтяυ cє єѕтι, ηυ ρєηтяυ cє αι... тє ιυвєѕc ρєηтяυ ѕєηтιмєηтυℓ cє мι'ℓ ∂αι... σ ιυвιяє ѕιηcєяα ѕι ηєcση∂ιтισηαтα, ηυ νσι яєηυηтα ℓα тιηє ηιcισ∂αтα [:χ]

∂υмηєzєυ мι`α ιηтιηѕ мαηα... мι тє`α ѕcσѕ ιη cαℓє... ρєηтяυ тιηє αѕ`н мυтα мυηтєℓє ιη мαяє...∂αтσяιтα тιє αм ιηναтαт ∂ιη ησυ ѕα zвσя,∂αтσяιтα тιє ѕυηт ιη cυℓσяι, ηυ ιηcσℓσя [:χ]

∂αcα тє ριєя∂...∂αcα тє υιт... єυ ηυ мαι αм ηιмιc [:χ]

• In continuare`crezi ca totul iti apartzineh`! P0tsi sa ai ORICe`dar nu sh`pe mine`! Nu trebuie`sa ma cautzi iti spun eu unde sunt`. In discOteca cu baietii`acOlo`unde m`ai cunOscut •

• Multe barfe! multe tarfe. Asta`i viata! Cand te gandesti la ele te apuca greatsa. Daca vrei iti dam noi subiect de barfa : Viata`i cea mai scumpa tarfa! •

• Nu m`atinge, nu plange si stii ceva? Lacrimile tale numai au de mult efect asupra mea •

• Asta sunt si n`ai ce face, alta mamy numai faceee smug

•TotuShi ma admiRa pentRu ca Sunt copil si am o lumE de Vis si Singura mea atinGere il duCe'n paRadis; x •

• Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta •

• Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss dar acum eu sunt. ce`a cu telefonul` inchiss •

• Respectul ee ceeaa ` ce primesti pentru ce faci`. si eu din respect ma pis ` pe tinee.; x •

• Eu` am pus in joc toata iubirea mea ` plOua incet si incep sa simt ce va urma ` ca mine sunt putsine dar ca tine is tOtSiii`batting eyelashes

• Iubeste`o nu`mi pasaa... Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot blushing

•Eu nu sufãr de nebunie… mã bucur de ea in fiecare minut laughing

• Spune`ti ca nu ma suportati dar va uitati la mine de parca mi-ati fi fani •

• Barbatsii ar spune mai putsine minciuni daca femeile ar pune mai putsine întrebari laughing

• Fii parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite •

• Ai parfumul meu in bluza ta si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta •

• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant, in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele