anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Dupa o rau vine si bine? Răul ala masiv. Am nevoie de cineva care ma intelege sau a trecut prin ceva asemanator. Deci toata toamna am avut-o uimitoare, fericit ore-n sir toata ziua alaturi de tovarasii mei(mentionez ca faceam multe chestii ilegale care ii trag pe multi in jos). In decembrie am avut cea mai fericita zi din anul 21. Imi facusem și o iubita, eram parca facuti sa fim, ma iubea atat de mult si plangea din orice, devenea rece, vedea ca imi pasa de ea si iar deveneam cei mai fericiti. Faceam multe prostii dar ma ierta. Incepusem sa nu mai vorbim asa mult, eram indragostit de 3 fete dar tot pe ea o iubeam, ea stia asta, incepuse sa vina mai mult rau si o fata ma refuzase cand i-am cerut instagramu. Tovarasii mei au fost batuti in sange. Era sa mor de o gramada de ori. Aveam multe conflicte si fix acum 3 zile tovarasii mei erau sa moara, aveau 10% sanse sa traiasca. Mai ramasesem cu 2 persoane care ma puteau asculta, un tovaras si iubita. Ea a avut o perioada cu scoala mai grea si n-am vorbit foarte mult timp de 2 saptamani. Nu puteam sa ne vedem si plangea urit rau. Am avut mult ghinion. Sunt un om foarte bun la suflet nu sunt fals, sunt religios dar mentionez ca i-am cerut o chestie foarte mare in (cea mai fericita zi) lui dumnezeu. Mi-a dat-o dar nu vreau rau. Am facut multe prostii, am sifonat persoanele care ma iubeau, dar pentru a face un bine persoanelor pe care eu le iubeam. Sau o fi din cauza fetei asteia totul? I-am facut mult rau, inca sunt cu ea impreuna. Acum nu stiu, mi-o dat block, ma simt singur, e rece si ma gandesc. Daca ii fac rau ei acum, mai imi vine acel (bine dupa rau)?
Si inca o intrebare, credeti ca poate iesi o scanteie cu fata aia care m-a refuzat cu instau?
Dau funda dar explicati-mi mai multe si ca lumea.
Explicati-mi ce e bine sa fac

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Esti un om foarte bun la suflet care comite ilegalitati, inseala si se gandeste numai la el. Dar slava Domnului ca esti religios!

| Militaru2001 a răspuns (pentru Eireann):

? nuuu ahahahahhaha

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca altcineva de pe TPU ar fi trait ceva asemanator cu tine, atata vreme cat spui ca traiesti intr-un mod periculos, facand ilegalitati cu prietenii, unde viata voastra are unori sanse de numai 10%.
In acest caz, nici o fata/femeie nu cred ca va sta cu tine, fiindca va realiza pericolul in care esti tot timpul si va fugii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eram indragostit de 3 fete dar tot pe ea o iubeam. E drăguț ce afirmi aici, erai ca bivolul pe pajiște.
Tovarasii mei au fost batuti in sange, Era sa mor de o gramada de ori. Serios? Asta se întâmpla la antrenamente în Sparta acum j-de mii de ani.
sunt religios. Asta nu mă miră la tine, nici nu mă așteptam la altceva.
i-am cerut o chestie foarte mare. Mi-a dat-o. Cine? Dumnezeu, el însuși! Aici m-ai dat gata! Cum ai făcut să îl convingi, că vreau și eu?
e rece. Cine sau ce e rece? Cum simți asta? Te-ai așezat în ceva rahat cu fundul?
Explicati-mi ce e bine sa fac. La psihiatru, doar că o să îi fie greu cu tine. Greu de tot.