Esti un om foarte bun la suflet care comite ilegalitati, inseala si se gandeste numai la el. Dar slava Domnului ca esti religios!
Ma indoiesc ca altcineva de pe TPU ar fi trait ceva asemanator cu tine, atata vreme cat spui ca traiesti intr-un mod periculos, facand ilegalitati cu prietenii, unde viata voastra are unori sanse de numai 10%.
In acest caz, nici o fata/femeie nu cred ca va sta cu tine, fiindca va realiza pericolul in care esti tot timpul si va fugii.
Eram indragostit de 3 fete dar tot pe ea o iubeam. E drăguț ce afirmi aici, erai ca bivolul pe pajiște.
Tovarasii mei au fost batuti in sange, Era sa mor de o gramada de ori. Serios? Asta se întâmpla la antrenamente în Sparta acum j-de mii de ani.
sunt religios. Asta nu mă miră la tine, nici nu mă așteptam la altceva.
i-am cerut o chestie foarte mare. Mi-a dat-o. Cine? Dumnezeu, el însuși! Aici m-ai dat gata! Cum ai făcut să îl convingi, că vreau și eu?
e rece. Cine sau ce e rece? Cum simți asta? Te-ai așezat în ceva rahat cu fundul?
Explicati-mi ce e bine sa fac. La psihiatru, doar că o să îi fie greu cu tine. Greu de tot.