Buna. Din cate stiu, sutienul nu opreste cresterea sanilor. Dar daca il porti foarte foarte des ti-i lasa. Nu are absolut nimic daca l-ai purtat 4 zile. Poarta-l numai daca ai o bluza transparenta sau numai daca e nevoie. Asteapta, ca vor veni si vremea lor sa creasca, pana la 20 de ani sa iti tot creasca. Stai linistita, daca nu iti sustine sanii nu se intampla nimic. Mai ales daca nu prea ai! Multa sanatate!
Hmm, n-am mai auzit de asta, (desi sunt baiat), dar cred ca ar putea afecta cresterea sanilor, dar purtat in fiecare zi, nu doar de 4 zile.(si banuiesc ca sti ca la inceput; cand ai sanii mici adica; sutienul, pare sa-ti mareasca sani, dar nu e asa). Deci in concluzie nu cred, ca poate sa te afecteze; sunt 4 zile; nu-i mare lucru.
Buna. Nu, nu are niciun efect daca l-ai purtat doar 4 zile. E adevarat,de sutien stiu si eu ca lasa sanii in timp *daca folosesti dinalea cu push-up,foarte incomode si stramte*,dar de crestere nu stiu nimic.
Daca nu ai aproape deloc,de ce porti? Si asa e cald afara ca ai sta in pielea goala, poarta o bustiera, si nu o sa se intample nimic. Bafta :*
Sutienul are și el funcțiile lui.
Caută mai multe despre asta cu Google.ro.
Dacă ai sâni foarte mici, nu văd de ce să umbli cu sutien.
Nu`i adevarat Eu port de multi ani si am sanii mari . In legatura cu "lasatul" eu zic sa porti ca ti se lasa daca nu-l porti, nu daca il porti
Sper ca te-am ajutat :*
Nu cred ca are vreo importanta, adica sa nu il porti cat e ziua de lunga si zi de zi.Ideea e sa-l porti atunci cand este nevoie, nu doar de dragul de a avea sutien.