Priveste situatia din alt punct de vedere. Vrei ceva, foarte mult. Viata mamei tale sa zicem. Mama ta este in pericol de moarte (Doamne fereste!), si tu ai de ales, ori sa ramai pe loc, ori sa te duci si sa-i spui mortii ca vrei viata mamei tale inapoi... ce ai face?
Putin cam SF si cam prost exemplul, dar este ceva, la care te poti gandii. Considera viata, relatia cu baiatul, si moartea, baiatul, presupun ca, daca s-ar intampla ce ai spus mai sus, ai cere viata mamei tale nu? asa faci si cu baiatul.
Daca tu te-ai despartit de el, este logic ca el nu a vrut sa se desparta de tine, si, crede-ma, si o mai spun odata, crede-ma, baiat ca ala, grijuliu, sa-ti respecte deciziile, sa se poarte frumos cu tine, etc, nu gasesti peste tot, dimpotriva, chiar foarte rar.
In loc sa stai sa pui o intrebare pe TPU, la care pampalau de mine raspunde, mai bine l-ai suna pe baiat, si i-ai explica situatia, dar nu ca vrei sa te impaci, etc etc, ci exact cum ai explicat pe TPU, sa ii arati sentimentele tale pentru el, mai bine asa decat sa vine o "zdreanta" sa ti-l ea, si sa-si bata joc de el.
Daca e orgolios, normal, nu sunt multe sanse sa te sune, si eu sunt orgolios, si stiu ca-ti trebuie un impuls din ala mental, care-ti vine pe moment ca sa pui mana pe telefon si sa ceri ceva, dar asta nu apare mereu.
Sunt sigur ca daca il suni, si ii explici totul v-a intelege. Sau, si mai simplu, ii poti, daca se poate, trimite un mesaj sa va intalniti undeva, poate va fi mai usor sa-i explicit in fata decat prin telefon, acum, cum crezi tu ca e mai bine.
In concluzie, pentru ca am scris cam mult, suna-l, spune-i, marturiseste-i sentimentele tale pentru el, asa baiat mai rar, si sunt sigur ca se v-a impaca cu tine daca te iubeste
NU am curaj sa il sun.cand ii aud vocea raman muta.NU POT! nu imi gasesc cuvintele cand vine vorba sa vb cu el. daca ma respinge..si chestii.mi`e si un pic rusine.nu stiu de ce.
Buna ce faci si eu trec prin aceeasi situatie vrei sa fim amici?
uite id meu de mess
silwian_silwian