| lollipop127 a întrebat:

E normal ca acum, la inceput de clasa a 9-a sa luam note mici? Pur si simplu nu stiu ce se intampla, parca nu mai fac fata. E diferenta mare de la scoala la liceu, drumul pana in oras este foarte obositor si cand ajung acasa sunt ft obosita. Voua vi s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| smile a răspuns:

Buna! eu sunt la liceu in clasa a 9a si vreau sa iti spun ca si eu am inceput anul scolar cu note mici. Adevarul este ca in generala am invatat insa fiecare profesor isi invata elevii in modul sau.De exemplu engleza nu faceam in generala decat partial din cauza profesoarei. Profesoara de engleza pe care o am acum cere prea mult iar eu cum nu stiu prea bine engleza imi este foarte greu. I-am spus de ce nu stiu engleza atat de bine si mi-a spus ca nu o intereseaza si sa nu mai gasesc scuze sad. Nici eu nu mai fac fata dar ma staduiesc. Succes

6 răspunsuri:
| Keshaaa a răspuns:

E normal, o sa vezi ca din cls. a10a o sa fie mai binehappy.

| xSoaked a răspuns:

Ai descris exact ceea ce simt si eu. Chiar e o diferenta mare, vreau sa spun ca ma asteptam sa fie mai greu, dar nu Atat de greu. Am vorbit cu noii mei colegi si vad ca si lor li se intampla la fel. In generala luam numai 10 si 9 si acum am dat all kinda teste si la majoritatea am sa iau note mai mici decat pana acum... Vei vedea ca vei reveni la normal, dar totul ia timp. Prin semestrul al doilea, sper sa fie totul ok... Deci don't worrywinking

| Angel_5977 a răspuns:

Asa a fost si la mine cand am intrat in clasa noua, eram obisnuita cu generala luam note mari si cand am intrat la liceu direct prima nota o fost 6hee hee, o chestiune de timp pana ce te obisnuieti cu profesorii, cum modul lor de a preda, cert este faptul ca la liceu trebuie sa inveti de 2 ori mai mult.

| Razvan a răspuns:

Liceul e de c***t.Lasand la o parte notele mici, cantitatea de materie tampita care esti obligat sa o inghiti e uriasa. Dai de niste profesori pe care regreti ca nu i-a vizitat doamna cu coasa. Dupa ce au 65 de ani, mai iau ore suplimentare ca le sta rau acasaoh go on
A 9-a e cu acomodarea. A 10-a e clasa in care incerci sa imi maresti notele. A 11-a te pregatesti pentru bac. A 12-a pentru facultate

| lollipop127 explică:

Asa e.Si mi se pare stupid ca am luat pana acum note mici la materiile la care in generala aveam 9- cum ar fi biologia...la care profesoara ne obliga prin note de 2 si 4 sa o invatam si mai ca e gata sa ne ia si la palme cand vede ca nu stim denumirile ciudate ale celulelor. Pur si simplu nu pot sa invat la materia aceasta, mai degraba invat la romana 5 pagini de comentarii si mai stiu eu ce referate decat la biologie. E greu dar sper sa fac fata cu bine si la fel va urez si vouahappy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.si eu am avut in generala 8 si 9 dar acum am si 6 si 7