| AlbinutzaRoz a întrebat:

Buna TPU e o colega la mine in clasa care mie drag de ea si sa incep cu inceputul din sem 1 a inceput sa imi fie drag de ea si vorbeam nu stiu ce ne purtam frumos una cu alta si apoi din sem 2 nu stiu ne-am indepartat am inceput sa vorbim una cu alta urat sa ne injuram si acum ea nu cred ca ma mai suporta de ex azi eram pe afara mam inatlnit cu ea si niste fete si niste baietii si ne-am jucat adevara sau provocare si a zis sa aleaga sa pupe dintre mine si 2 baietii pe obraz si la ales pe unu dintre ei si in sem 1 se uita de multe ori la mine apoii acum se uita rar de tot si pe lista cine nu e cuminte ma scrie orice ar fi din cauza ei am luat 2 si voiam sa o bat si mam purtat urat cu ea deci ce credeti a mai ramas ceva mai ii e drag de mine ei si dati-mi niste sfaturii ca sa nu mai imi fie drag de ea nu imi zicetii dale ca sa nu mai vorbesc cu ea sau ca timpu le rezolva pe toate ziceti-mi ceva serios si mentionez nu suntt lezbi am prietenhappy dau funda si vot la celmai serios raspuns

5 răspunsuri:
| doinitsaandronic a răspuns:

Incerca in primul rind sa afli ce s-a intamplat cu ea ca se comporta asa, ca este vreo problema.
Dar faptul ca la sarutat pe unul dintre acei baiesti poate simpatizaza si nu stie ce sa faca.
Sper ca te-am ajutat, si inca ceva este mai intelept cela care lasa de la dinsul.

| AlbinutzaRoz explică (pentru doinitsaandronic):

Si ce sa fac ca nu mai pot de ciuda?

| doinitsaandronic a răspuns (pentru AlbinutzaRoz):

Nu o lua inseama. Cea mai tare arma a omului este privirea si tacerea cind are nevoi de ajutor.

PAi da da cred ca dragul ala se transforma in ura orqium eea nici nu ma baga in seama

Auzi ia id meu emiliadelaploiesti sa vbm