| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

E o intrebare cam stupida dar si urgenta.Sunt la naesa mea.Eu dorm sus in dormitor iar nasii mei jos. Vreau sa ies pe balcon sa fumez[balconul e sus si apropo am 17 ani, parintii mei stiu ca fumez] dar mi-e frica. Ei dorm dar totusi daca se trezesc si vor la wc ca e sus.As putea sa ma incui dar treaba e ca am incercat dar nu am putut.Am rotit cheia, dar la un moment dat nu se mai poate roti.Usa este alba si are geamul in patratele. Poate stiti voi.In orice caz intrebarea mea este:ce sa fac? Sa merg sa fumez? Sunt fumatoare inraita si nu ma pot abtine. Fumez de la 13 ani.

4 răspunsuri:
| zotescumarius a răspuns:

Fara suparare, nu crezi ca tu ar trebui sa decizi de una singura?

Recomandarea mea este sa fii cuminte, sa renunti la fumat ca in 20 de ani faci cancer la plamani si de pe balcon poti sa cazi.

| AlinaaAli a răspuns:

Am trecut si eu prin asa ceva la o matusalaughing e groaznic, exact atunci cand nu poti sa fumezi parca te arde mai tare sa tragi macar un fumlaughing
ar mai bine astepti decat s risti si la dimineata primul lucru pe care il faci e sa te duci la magazinlaughing si tragi doua tigari dupa colt, apoi bagi doua gume in gura si gatatongue

| KimBianca a răspuns:

Am patit si eu asa la tara =]]. trebuia sa am grija si la vecinii din curtile de vizavi si la rudele mele =]]. si usile un dezastru=]] geam! cat era usa de mare. stii ce faceam? ieseam pe balcon,urmaream sa nu fie cineva,imi aprindeam o tigara fumam cat apucam din ea[un sfert, un pic mai mult, eram norocoasa cand fumam cate una intreaga*asta dimineata la 6 cand ma trezeam*laughing ] si in timp ce fumam dadeam din maini ca o pasare [in cazul in care cineva iese in curte sa nu simta cumva fumul si sa se uite in sus]. e destul de chinuitor sa dai din maini asa aiurea[daca m`ar fi vazut cineva isi putea inchipui orice chestie nebuneasca=]] ] si la fel de chinuitor sa fi cu ochii in 4. te ia cu ameteala.dar pe o parte chiar merita [ sunt fumatoare inraita si eu si stiu cum e X_x ] Succes :-s. :*

| crazycolor a răspuns:

Fumeaza chiar in cameralaughing) si apoi lasi usa deschisa sa se aeriseasca