| Albinutza23 a întrebat:

Buna TPU :* E prima intrebare pe acest site. Si nu stiu daca am ales bine categoria :* Vreau sa va povestesc ca mie imi place de un baiat ( sper sa nu va plictisesc, si sper sa ma ajutati cat de cat cu raspunsuri utile ).
Imi place de un baiat el a trecut clasa a 10a si eu a 8a, problema este ca. El ma placut iar eu nu mi.am dat seama si nu prea il bagam in seama si l.am pierdut. sad :'( El a spus ca poate va fi ceva in viitor. Dar acum il iubesc. Si nu stiu cum sa fac sa fiu cu el. sad Acum 2 zile am iesit cu 2 prietene in parc. Si a venit si el si ne.a intrebat cum de am ajuns pe aici si se uita numai la mine.

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

"Poate fi ceva in viitor" = "Stai sa incerc cu alte fete si daca nu`mi merge, revin la tine pentru ca esti in limba dupa mine si o stiu, asa ca pot profita de tine cand vreau eu"

| UDM a răspuns:

Salut.dupa cum spui tu, probabil si el are ceva pentru tine, asa ca nu mai sta pe ganduri mult, ca si data trecuta, treci la fapte.cel mai bine este sa-i spui tot ce simti pentru el, deschis si fara menajamente.mult succes!