| Teribilul a întrebat:

E prima intrebare pe care o pun happy.
Am trecut si eu la liceu (yee!laughing ) in clasele 5-8 nu prea m'm inteles bine cu colegii, si nu am avut nicio prietena. Acum mi se pare ciudat si groaznic x_X. Oricum am senzatia ca liceul e o noua sansa.As vrea sa stiu cum trebuie sa ma port ( inca din prima zi ) ca sa fac o impresie buna colegilor. happy Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Adeeeee a răspuns:

Pai asta e o adevarata "arta" uneori. laughing) Ca in orice colectiv, divergentele sunt inevitabile insa eu te sfatuiesc sa ai mereu la tine politetea, amabilitatea si prietenia si sa incerci pe cat posibil sa nu`ti afisezi acea "imagine falsa" (adica trebuie sa fi ceea ce esti cu adevarat nu ceea ce vor altii sa fihee hee si sa nu`ti lipseasca NICIODATA simtul umorului big grin. De asemenea, cum in ziua de astazi se pune accent pe aspectul fizic, o tinuta curata si ingrijita te va ajuta cu siguranta sa "cresti in ochii colegilor". Iti doresc mult succes si sper ca ti-am putut fi de ajutor!

1 răspuns:
| Anduuu a răspuns:

Pai trebuie sa fii tu! Incearca sa socializezi, sa faci cunostinta cu ei...si sa te porti ca atare, sa nu-i jignesti...sa faci glume pana la o limita s.a.m.d! Si eu am trecut la liceu si astept sa-mi fac prieteni noiwinking