anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

e prima mea intrebare. Vreau raspuns la intrebare,va rog, nu imi spuneti ca nu e bine ce fac, va rog..Nu am posibilitatea sa vb cu cineva,sunt izolata,nu am destul loc sa spun care este treaba cu mine.Vreau sa trec mai repede de cateva zile,care o sa fie grele pentru mine. Vreau sa incerc, cu ceva de tras pe nas.dar nu am decat paracetamol,algocalmin,ibuprofen si amoxicilina. spune-ti-mi va rog,cum as putea sa iau, o doza mica, ceva? ..sa simt o diferenta..Stiu ca e aiurea intrebarea, dar va rog sa imi raspundeti urgent, va multumesc.PS:nu sunt genul care sa iau medicamente in felul asta, dar nu mai pot fara.

2 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Si de ce? Sa.ti distrugi viata...pentru ce? pentru o criza adolescentina care probabil, te face sa te simti acum confuza si singura, ca mai tarziu sa ai remuscari, si sa iti para rau?straight face..Nu e o solutie, nu ca eu as fi mai diferita, dar am trecut printr.o faza din asta, si stiu cum este

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite...nu cred ca e o solutie. daca ai probleme, poti lua pastile pe baza de plante(de ex antistress sau superantistres). Functioneaza, dar conteaza sa iti ajuti si tu psihicul, gandind(sau incercand sa gandesti) cat mai pozitiv. Numai bine!