| veriss a întrebat:

E un baiat pe care il plac de ceva vreme dar nu voiam sa imi fac vise cu el din cauza ca nu cred eu ca s-ar uita la mine insa de la un timp a inceput sa vorbeasca cu mine prin mesaje, pe facebook, afara ma mai ia in brate din cand in cand sau se baga in seama insa are glume rare dar sunt si ele prezente de genul ce te uiti asa la mine de parca ai vrea sa ma violezi? Ce ziceti, este interesat doar cum sa ajunga cu mine in pat am dreptate?

Răspuns Câştigător
| ceaiuldetei a răspuns:

E posibil să ai dreptate, e posibil să nu ai dreptate.

Uneori oamenii au un fel ciudat de a se apropia de o persoană, indiferent de ce motiv aleg pentru asta.

Te-ai gândit că poate vrea să fie prieten cu tine? Sau poate te simpatizează. Și așa știe el să îți arate.

Iar dacă tu îl placi, înseamnă că ai găsit ceva frumos la el, dincolo de faptul că el e băiat și vrea și altceva.

Ai cunoscut pe cineva care să nu vrea? Poate ai cunoscut sau poate n-au vrut ei să recunoască, însă, de obicei, oricine vrea ceva de la tine.

Dacă vrei, dă-i o șansă. Și așa vei afla pe propria-ți piele, ce ar vrea el de la tine.

Eu îți propun să ieși cu el într-o zi, la un ceai sau la un suc și așa ai să înțelegi mai multe, după ce stai de vorbă cu el. Ieșiți ca niște amici. Să fiți singuri și să discutați.

Nu se știe niciodată : )

Viața e mult mai simplă și oamenii aleg de multe ori să o complice. Până nu încerci, n-ai de unde să știi cum e.

1 răspuns:
| NatyNate a răspuns:

Daca te ia in brate si asa nu inseamna neaparat ca te place asa-s toti baietii dar ma tem ca e genul de baiat care sta cu tine 1-2 sapt apoi te paraseste si-si bate joc. Idk - pana la urma faci ce vrei. Bafta! :***