Nu stiu cu ce te-ar putea ajuta cineva de la distanta. Isi ofera unii pe aici prietenia online dar si asta este ineficienta. Tu trebuie sa gasesti un baiat in apropierea ta.
Ma mira totusi ca nu ai o prietena buna cu care sa mai iesi si sa schimbi o vorba! Poate mama ta chiar a fost prea stricta!
Looool tu nu poți invata din cauza ca nu te suna nimeni sa iesi sau un gagic sa te fta în loc sa te bucuri ca ai timp sa inveti pe bune ce generatie pierduta
Te scot eu din incurcatura. Am tot 1, 82m dar si peste 50 de ani. Hai ca te scot in oras,
Eu vorbesc serios iar voi faceți miște de mine. Ești prea mare pentru mine.Du-te si cauta-ti pe cineva de varsta ta.Tu nu ar fi trebuit sa fii căsătorit? Ori iti inseli nevasta.Nu ma atrag bărbații in vârstă
''Vreau si eu sa am pe cineva caruia să-i pese de mine, care sa lupte pentru mine sa avem grija unul de altul.''
Eu sunt acela! Imi pasa de tine (sa nu ajungi prin patul altora) si am si grija de tine (de 3 ori/noapte).
Pur si simplu. Meriti sa aiba cineva grija de tine si merit si eu una de 18 ani. Deci ne pasa unul de altul. Intens si profund. Foarte profund.
Pai nu spui ca nu-ti plac. Vrei un iubit. Poftim il ai in fata.
Acum iti spun.Nu-mi plac bărbații in vârstă.Iar eu am cerut sfaturi nu sa ma luați la misto.
Nu pot ca sunt senior.Si eu am întrebar altceva.Site de...
Nu ai pe nimeni iar când apare cineva respingi de asta nu ai
Nu ma mulțumesc cu oricine si cu orice. Logic ca am si pretenții.
Cu siguranta eu sunt cel pe care-l cauti. Sunt blond, 1, 90m, 110 kg, sportiv, ochi albastri, potent din toate punctele de vedere.
Vreau sa fii virgina ca m-am saturat de vagaboande.
Chiar asa a fost.Prea m-a izolat.Am rămas in urma cu multe.
Bastiorosz întreabă: