| lSarcastiquel a întrebat:

erau niste mesaje pe facebook Atenţie! Aceasta nu este o glumă!

Citire sau mor în termen de 7 zile, de asemenea, de lectură doar mesajul inițial!

....Corinne ar muri după 7 zile de la acea zi...

Curând ea râs şi ignorate în întregime că link-ul şi a plecat!

Ultimele 7 zile, în noaptea de ziua a şaptea dormit liniştită şi paşnice, din cauza că link-ul deja dacă acesta a fost uitat!

Dar a doua zi dimineata, el a mers la apel ei pentru a patului mama ei spunându-i el a trebuit să merg la şcoală şi imediat a început tipete! Corinne a fost că ei terorizați oricine largă sticlă cu ochi încă!

Dacă nu doriţi ca să se întâmple această copie şi lipeşte acest text în cel puţin 15 diferite comentarii şi link-uri, deci blestemul de Corinne lovit altcineva!

Exemplu: Marco, un tip de la Napoli, care avea 13 ani ar nu copiaţi acest text şi exact 7 zile după ce a dispărut în 57 minute în urmă...plizz fara ban l-am gasit pe facebook deci as vrea sa stiu daca sunt adevarate sau nu(fara jigniri)funda.love struck

Răspuns Câştigător
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Sunt prostii.Eu n-am murit,nu am fost blestemat, nu mi s-a intamplat minunile promise, nu mi-a spus nimeni ca ma iubeste, nu am patit un lucru groaznic, nu mai trimit la altii.O zi buna si pace in suflet.Sunt prostii astea cu blestemele...