anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU este adv ca daca asculti melodia asta te face sa te sinucizi?:))
http://www.youtube.com/watch?v=48cTUnUtzx4&feature=playe r_embedded

Răspuns Câştigător
| MiiAndHimBaiiLove a răspuns:

Draga mea eu nu ma informez asa de bine ca tine. Asta ewinking! Pur si simplu mi-am expus parerea; nu te-a invitat nimeni sa comentezi sa stii! Te trezesti si tu din varful muntelui sa comentezi, asa-i? Vezi`ti de dementeala ta si lasa`ne pe noi, oamenii normali, in pace! Si foarte bine daca asa erau timpurile pe atunci! Dar nu mai spune u ca prostia va ramane prostie. Da va ramane! Pt oameni ca tine! Anyway.se vede cat de inteligenta estiwinking vezi precum calul!winking

41 răspunsuri:
| MiiAndHimBaiiLove a răspuns:

Nu, insa intr`adevar iti da o stare de nebunie, cel putin asa am simtit eu laughing Anyway. dupa parerea mea numai drogatii si dementii pot asculta genul asta de muzica! laughing [fara suparare cei care se simt big grin]

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru MiiAndHimBaiiLove):

laughing da asa credeam si eu laughing dupa ce am ascultat`o m`a durut putin capu laughing dar nu ascult eu genu asta de melodii sunt ridicole si de rahat happy din puctul meu de vedere...acum daca exista pers care ar ask asa ceva e partea a 2laughing oricum eu cat timp am ascultat`o m`am pisat pe mine de raslaughing)

| MiiAndHimBaiiLove a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

laughing Asa e: sunt ridicole si de rahat! in fine.fiecare cu gusturile sale laughing Nu putem schimba creaturile care asc asa ceva :-slaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Luori a răspuns:

Iata, am supravietuit. Ce-ar trebui sa-ti spuna asta?

| Abadonna a răspuns:

Adica melodia asta :D http://www.youtube.com/watch?v=ZxJQcFxJalg.
Nu, nu te face sa te sinucizi insa are aceasta reputatie proasta deoarece:
- a fost compusa de catre Rezső Seress, un compozitor ungur foarte talentat ( varianta postata de tine este una din multe care exista, mie personal imi place cea la care am dat eu link ) dar care s-a sinucis mai apoi. Conform unor "legende" in aceasta melodie el a pus toata deznadejdea pe care o avea in urma unei relatii nereusite.
- se spune ca multi dintre demnitarii si ofiterii nazisti s-au sinucis in timp ce ascultau aceasta melodie, considerand-o potrivita cu situatia in care se aflau ( Armata Rosie intrase in Berlin si era clar ca nu mai aveau nici o sansa astfel incat au preferat sa se sinucida decat sa ajunga pe mainile sovieticilor - de inteles )
- au mai fost si alti oameni a caror sinucidere a avut legatura cu aceasta melodie

Din cauza acestor fapte, compozitia lui Seress a primit denumirea funesta "Cantec maghiar de sinucidere".
Melodia in sine insa este considerata o adevarata capodopera, indiferent ce considera copilasii inculti.
In concluzie, partea cu sinuciderea nu se refera la varianta postata de tine ci la varianta originala, fara versuri, scrisa pe note muzicale, etc.

| Abadonna a răspuns (pentru MiiAndHimBaiiLove):

Mda, prostia va ramane prostie. Varianta propusa de catre BiiiAnkca nu este nici pe departe cea mai reusita, mai ales ca nu poate fi vazut ca fiind ok din perspectiva voastra, datand din anul 1941, an in care nici bunicii vostri aveau varsta voastra de acum.
Trebuie mentionat ca pe acea vreme era un cu totul alt curent in muzica si majoritatea melodiilor din acea perioada sunt intr-un stil similar. Drogatii si dementii? Pai pe vremea aia nu prea erau drogati dar pentru voi este greu sa mai si ganditi inainte sa vorbiti. Pur si simplu asa erau timpurile.
Nici mie nu imi place varianta aceea dar nu ma arunc sa spun tampenii. Varianta pe care am pus-o eu in cealalta postare este de departe cea mai reusita si mai moderna.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Abadonna):

Eu asta am primit pe mess, ce am pus eu mai sus, deci nu da vina pe mine, eu nu am ascultat niciodata asa ceva asta e prima oara, si am ascultat sa vad cat de mare este o porcarie, suntem copiii pentru ce sa ne sinucidem? ca ne-a parasit un bou (in cazul fetelor) ...cu toate ca nu toti baietii sunt la fel happy...asta nu e motiv sa te sinucizi

Moderna pentru babalaci? si ce zici tu de drogati si dementi? pana la urma care e trebuie ta cum sunt cei din ziua de azi, eu zic sa-ti vezi de ale talewinking si poate ca nu e varianta corecta si ti-am mai sp, si repet nu ma int genul asta de melodie numai ca am auzit prea multe rahat si am spus sa cer sfatul unor "prieteni" de pe TPUwinking dar in fne oh go on asculta tu rahat`u asta ca noi ascultam rock, hip-hop rap si altelewinking byewinking

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru kickstar):

Somn usorlaughing

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Luori):

Bv`o ca ai supravietuit ti se pare tie ca eu sunt moarta /? sau iad`ul & rai`ul au internetsmug?

| Abadonna a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Esti simpatica atunci cand te enervezi laughing. Daca citesti ce am zis eu mai sus, nu gasesti nici o invinuire adusa tie, eu doar am zis ca nu este cea mai fericita adaptare a melodiei originale. Nu vad de ce te-ai atacat de aiurea si am specificat ca nici mie nu imi place acea varianta. Hip Hop si Rock ascult si eu deci nu este cazul sa spui prostii. Invata sa citesti.

| Luori a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Nici o melodie nu te face sa te sinucizi. E nevoie de mai mult, sau eventual de o stricaciune in tine, de o defectiune. Intrebarea e aiurea, parerea mea.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Luori):

Da stiu ca intrebare e aiurea dar am pus`o doar de curiozitate, sa vad ce parere au ceilaltiwinking si nu trebuie sa comentezi asawinking ca sunt intrebare pe TPU mult mai stupide sau aiiureawinking

Stai chill ca stiu sa citescwinking si daca nu iti place varianta asta iti place aia postata de tine?laughing care e acelasi gen de rahatwinking deci oh go on las`o balta ca m`am plikti de ceartawinking

| Luori a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Mi-am spus parerea si ai fost de acord cu ea. Nu am facut vreo ceva intentionat.

I lol'd hard. Si eu "m-am plikti" de copilasi de 14-15 ani care sustin ca stiu sa citeasca. De citit or sti, problema lor este cand trebuie sa inteleaga ce e scris laughing
Cand esti un om idiot mai bine taci. Remixul facut de Edwin Marton nu e prea este deloc acelasi gen cu melodia din 1941...este o diferenta de doar vreo 60 de ani. Chiar nu au nici o treaba cele 2 genuri dar prostii pun la zid lucrurile pe care nu le inteleg big grin.
Have a nice day

| Bemineever a răspuns:

Mda...Gloomy Sunday de Rezso Serres! Asa se spune in istorie,ca melodia a starnit un val de sinucideri! Si eu cand am ascultat melodia(nu mi-a venit sa ma sinucid lol stai lin :-J laughing )a inceput sa ma doara capul.Dar cred ca doar subcontientul lucra, fiindu-mi frica, ca daca ajung la sf melodiei o sa mi se intample ceva.Dar am ascultat-o doar o data.Nu mai vreau X_xlaughingSper ca te-am ajutat!

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Bemineever):

Si pe mine ma durea capul laughing) dar oricum nu prea cred ca cineva a murit din cauza melodiei.

| Bemineever a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Sincer nici eu...dar asa se spune... oricum nu putem sti adevarul suta la sutawinking laughingsmug!

Vroiai sa zici "Dragul meu" dar nu ti-a iesit laughing. Da, la cat de inculti sunteti voi copilasi, eu intr-adevar sunt in varful muntelui big grin. "Dementeala " e un cuvant nou apropos? Si daca ma inselam asa de amarnic, tu nu te atacai atat laughing

| MiiAndHimBaiiLove a răspuns (pentru Abadonna):

Din moment ce iti pui un username de gay, bisexual, orice ai vrea u sa fiiwinking e greu sa ghicesc ce esti! Dar 'apropos' e un cuvant tot nou, nu?! Ai grija ce comentezi ptc nu a ajuns un rahat de om ca tine sa imi spuna mie ca sunt inculta! Mai bine iesi la aer proaspat daca tot recunosti ca esti din varful muntelui!winking Copchil prost ce esti oh go on.

Asa Miia fii duralaughing)

Da.laughing) App: nu ma cheama Miia big grin Ma cheama Claudia big grin Pai da ce mama naibii ori suntem teroristi duri ori nu mai suntem rolling on the floorkiss)

Uite "Dragul meu" de unde dracu era sa stie Mia ca tu esti baiat cand Abadonna suna a nume de fatawinking poate esti gay nu`i problema mea dar mai lasa`nne dracu si dispari de aici

Eee eu am citit decat MiiA laughingrolling on the floor) nu am stats a citesc tot laughing)

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Stat* scuze sunt obosita laughing) si d`asta :d

Mi-am dat seama laughing In fine, eu pana acum am avut alt cont dar ma saturasem de el oh go on si aveam chef de unul nou, si nu stiu de ce mi-am pus numele asta laughing Crazy crazy sillylaughing

Lol'd again happy. Mucoasa mica, demonstrezi ca esti mai mult decat inculta, chiar proasta as putea spune. Nu e gay si nu e nici nou, e varianta in limba evraica pentru Apollyon. Imi place cum urla neuronul in tine si cum insultibig grin. Chiar te deranjeaza ca esti un alt copil incult, la fel ca restul maselor...imi pare rau pentru tine. Esti o victima a propriei tale ingamfari cretine. Inainte sa injuri documenteaza-te.
Cu stima big grin Abadonna.

Alta proasta care nu a auzit nici macar de google sau de wikipedia xD