Draga mea eu nu ma informez asa de bine ca tine. Asta e! Pur si simplu mi-am expus parerea; nu te-a invitat nimeni sa comentezi sa stii! Te trezesti si tu din varful muntelui sa comentezi, asa-i? Vezi`ti de dementeala ta si lasa`ne pe noi, oamenii normali, in pace! Si foarte bine daca asa erau timpurile pe atunci! Dar nu mai spune u ca prostia va ramane prostie. Da va ramane! Pt oameni ca tine! Anyway.se vede cat de inteligenta esti vezi precum calul!
Bine ca esti tu cult! Uite ca noi nu suntem nij tocilare si gata ca deja m`am cam plictisit; aceleasi replici le fol de fiecare data: ca suntem inculti bine ca esti u cult ti-am mai zis`o Vezi`ti de mutrisoara ta desfigurata si nu mai comenta ca bou! Good bye gainusha !
Female troll :*. Pai nu vad care e faza cu aspectul meu...tu ai preferat sa te pozezi din spate, considerand ca esti mai frumoasa asa . Probabil o fi desfigurata de expresia tampa pe care o afisezi? Trist. Ai o afinitate pentru animale!? Ba bou, ba gainusa? Ai grija ca o sa zica lumea ca esti ciudata.
Cel mai frumos este cand un idiot care ar fi incercat sa iti demonstreze ceva se trezeste ramas fara argumente si apoi recurge la insulte desi nu prea ar avea de unde sa stie . De ce Dumnezeu au voie toti cei cu gura stramba ( a se citi handicapati ) sa se reproduca? Uite-te in oglinda si vezi ce iese din treaba asta. Nu este bine
Bai lopata zgariata e o poza dupa net ! Nu imi pun poze cu mine la profil.nu sunt genul de om! Si stai lin u ca is frumoasa, nu lopata zgariata ca tine!
Sorry abadonna dar am auzit ca daca nu auzeam de google nu eram acum pe TPU si pe wikipedia eu nu stau sa caut cacaturi de melodia de mai sus doar ca am vrut si parerea altora nu ins ca trebuie sa vi tu sa comentezi ca un prost, stai in pzd` matii cuminte si nu mai comenta hai jett ***|***
Nu esti genul care sa puna poze dar in acelasi timp te lauzi ca esti frumoasa. Lopata zgariata? wtf, pe asta de unde ai mai scos-o? Oricum sunt sigur ca iti sta mai bine cu spatele
Fetita, nu te da rotunda ca tu ai iesit din mami a ta destul de recent si presupun ca ai avea mai mari sanse sa incapi si sa intri din nou acolo. Trivialitati de mahalgioaica jegoasa. Sterge casul de la gura inainte sa mi te adresezi
Cat despre melodia de mai sus, nu am avut nevoie sa caut pe Wikipedia despre ea deoarece cunosteam deja ce se spune si din ce cauza se spune despre ea.
Dragul meu TPU nu e FACEBOOK ca sa iti pui poze cu tine! Nu te mai da TU rotund! La profil nu e neaparat sa-ti pui poza cu tine, poti pune o poza care iti place sau te reprezinta! Si cred ca ar trebui sa incetezi sa mai comentezi ptc deja suntem 2 impotriva ta Si nu e problema ta de unde am scos eu 'lopata zgariata' Te`ai gandit ca poate te-am vazut?! si poate chiar ca o lopata arati ?! Mai intai gandeste`te si dupa actioneaza
Frate tu spui ca ea e urata, ai vazut-o? nu cred si mai taci dracu ca si tu ai poza cu un handicapat la profil si ti-am mai sps vezi`ti de rahat`u tau si lasa sa fim noi inculte si proaste si cum ne-ai mai facut tu ca de aia nu mai putem, cine a spus un prost? frate stii ceva ma cam plictisesti deci bye!
2 impotriva mea xD. Doua tinere "scolarite" cu aere de persoane mature, intr-adevar.
De vazut, ma cam indoiesc, nu am aparut prin telenovele .
Apropos, tu stii macar cum arata o lopata? De fapt probabil ca da, dar nu spun ca ai cunoscut numai partea cu coada
"cine a spus un prost"? Nu prea ti-a iesit bine aceasta emanatie intelectuala . Pai cand o taratura precum ea sau tu vorbeste in necunostinta de cauza despre mine, evident ca pot sa ii arat acelei zdrente ceea ce este de fapt, nu?
REspEC7 întreabă: