Am impresia k lui nu ii pasa deloccc din cele spuse de tine...e ceva gen baietas de cartier, tupeist.etc.poate ca acum te trateaza cu atat indiferenta deoarece...el te-a iubit mult,atunci si avea mai mare nevoie de tine,si l-ai parasit. uite un sfat.
inkearka sa vorbesty cu el, sa va intalniti, sa fiti voar doi
baftaaa!:*sper ca te-am ajutat
Buna.
Pff...
Pai o iau cu inceputul. AI spus ca tie nu-ti pasa de ceea ce zic ceilalti despre tine/voi. Atunci de ce te-ai despartit de el iarna?
L-ai rani tin orgoliu,fiindca na, baietii sunt mai orgoliosi de fel, abia le intrii in voie .
Daca tie-ti place de el,nu ar trebui sa-ti pese de ceea ce zice lumea, ca tu esti intr-o relatie cu el,nu lumea.
Si cu prietena ta (cea mai buna)...Ea nu stia ca tie-ti place de el sau ca esti deja cu el? Eu cred, ca trebuia sa te respecte din privinta asta, ca nici ei nu i-ar placea sa faci si tu o asemenea provocare. Si mai cred ca prietenia e mai sus de orice provocare.
Pff.e naspa ce i-a zis in clasa. Poate nu tine la tine sau e inca ranit in orgoliu...
Apropo, nu inteleg, iti e rusine sa te afisezi cu el de frica a ceea ce va spune lumea? Hm...
Ai trei variante:
1. Vorbesti cu el fata in fata,spune-i sentimentele tale,si provocarea aia, si spune-i sa-ti spuna ceea ce simte pentru. tine.
Daca nu te mai place, lasa-l, fiecare de drumul lui.
2. Iti iei o perioada de timp, o pauza sa vezi ce face, si il tratezi cu o oarecare indiferenta.
3. Te desparti de el sau continui sa suferi fiind cu el.
Mai mult as face prima varianta, si daca nu ar merge, pe a doua m-as baza.
Succes.