| DeEaDeeutzaX a întrebat:

Buna TPUhappy...Este normal ca la 16 ani sa ai 1, 63 m si 51 kg? Pun aceasta intrebare deoarece ma consider grasa si sunt complexata de asta.

Răspuns Câştigător
| Primo a răspuns:

Hmm nu stiu ce sa zic nu ar trebui sa pari grasa dar daca te supara nu sta si astepta ca nu o sa slabesti uitindute in oglinda, fa sport ( cauta pe net exercitii care pot fi facute acasa ) daca iti permiti ar fi recomandat sa mergi la sala

| DeEaDeeutzaX explică (pentru Primo):

Fac sport acasa si caut peste tot modalitati de a slabi..numai manac asa mult si incerc sa am grija ce mananc... sper sa dea rezultate

| Primo a răspuns (pentru DeEaDeeutzaX):

Eu iti urez succes pentru ca stiu cum e si eu am trecut prin ceva asemanator opusul problemei tale sunt inalt si eram slabut... am mers la sala am mai facut exercitii si acasa iar acum sunt multumit de cum arat happy

5 răspunsuri:
| Ana94 a răspuns:

Eu cred că este foarte bine așa cum ești tu happy Eu am 1. 64 și 48 kg și aș da orice să ajung la 51 straight face

| Dana211 a răspuns:

Greutatea ideala sa zic asa se calculeaza scazand din numarul centimetrilor de la inaltime 10. Deci tu la 1, 63 ar trebui sa ai 53 de kg. Avand 51 de kg stai foarte bine. Nu iti mai fa probleme degeaba

| BeAmazing a răspuns:

Http://www.sepoarta.ro/......deala.html un link unde poti sa iti verifici daca esti grasa sau nu:). o fundita?:)