| pauliblis a întrebat:

Este o fata pe care de fiecare data cand o invit in oras, ma refuza, dandu-mi scuze de gen: sunt ocupata, trebuie sa fac curat, etc...

Ce ar trebui sa fac?

O plac foarte mult si nu vreau sa renunt asa de usor. Am mai iesit de 2 ori inainte, dar acum nu mai vrea... ce pos face?

Răspuns Câştigător
| Nobody35 a răspuns:

Bună.
Parerea mea e ca fata respectiva nu te prea place, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti! Demonstreaza-i ca tii la ea, ca nu vrei sa renunti si sa nu iti pierzi increderea in tine! Sau alta posibilitatea ar putea fi aceea ca ea sa se fi simtit stanjenita in prezenta ta. Ar trebui sa vorbesti deschis cu ea despre asta, sa clarificati situatia. Mult succes! happy

2 răspunsuri:
| zeffez a răspuns:

Baga-te mai mult in seama cu ea, dar nu fi insistent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteleg ca o placi, dar gandeste-te ca poate, ea nu te place si nu prea ai ce sa faci in legatura cu asta.Sentimentele nu le poti controla.
Incearca sa fii indiferent.Sa n-o mai inviti nicaieri si vezi cum reactioneaza.Ii pasa? Te cauta ea? Isi doreste sa va vedeti? Daca da, poate ca nu-i place sa se lase asa 'usor' si te place. Daca nu, e clara treaba.
Daca intreci limita, insistenta devine enervanta, stresanta.Nu trebuie sa tii cont doar de sentimentele pe care le ai. Uneori, trebuie sa fii rational, sa te gandesti ''oare ce e mai bine?''

Noapte buna happy