Zici ca ai 10 ani la cum spui povestea.
In fine, obisnuieste'te cu ideea, viata e nedreapta, mereu unii sunt favorizati iar altii defavorizati. Si diriga n'are nici o treaba cu ce face Madalina in timpul liber, poate sa mearga sa se imbete, sa fumeze daca la scoala e normala si invata. Nu e treaba dirigintei, ci a parintilor ce face in timpul liber. Las'o in pace, si daca inveti nici un profesor nu o sa iti dea note mici. Si nu mai fi asa invidioasa pe Madalina ca a stiut sa se puna bine cu profesorii in a 5a. Bravo ei, iar daca tu nu ai reusit asta e.
Nu suport sa vad ca o fata bate un baiat'
Tot asa venise una la mine la scoala...sambata ( sunt la a 2 sansa' )
era pe jumatea mea
avea 50 de kg uda Eu avand peste 90 si 1. 80 inaltime
Firar mama ei a dracu o mancam cu fugli daca nu se baga o femeie deseama cu mama
Eu zic sa stai cuminte Nu stii cum te intalnesti peste vreun an 2 3 cu baiatu ala. Si ii zici ceva sa il deranjeze si te casapeste de te ia draci
Mor eu pe astia care va luati de cei slabi de ingerProbabil pentru ca si eu am fost de fel mai timid in generala
Abia astept sa trec dupa amiaza:X la practica
Sa vezi capace ce le dau la jmekerasi aia:X
Incercati sa fiti ft. acyive la ore.Invatati mult si va va baga in seama si pe voi.Si eu am acelasi caz.Sunt la Liceul de Coregrafie Floria Capsalli din Bucuresti si la ora de balet sunt 3 fete care sunt ft. apreciate de doamna.De cate ori invatam un pas nou doamna spune:-Emma, Iulia si Claudia(fetele apreciate de dn.) au fost singurele care au facut corect.Ma enerveaza la culme.Nu stiu vezi si tu. Baga-te in seamasa-ti puna si tie un 10.
Nu se poate sa-i favorizeze profesorii! fata aia se crede cea mai importanta cred ca are si fite
Sper ca citesti raspunsul meu pentru ca e foarte important.
Prima parte complet plictisitoare paruiti-va si d'astea.
A 2a parte vezi cum te porti cu baiatul ala ca e posibil sa devina manager peste firma lui tac'tu sau sa-ti fie sef intr-o zi chiar daca in generala isi lua bataie de la aia de 5 ani
Si pe mine ma enerveaza chestia asta la culme! Si la mine e aproape la fel.Nu stiu ce sa zic, mai bine ii eviti nu intri in vorba cu ei si iti vezi de scoala si Doamne ajuta.Cam asa si eu m-am saturat dar n-ai ce sa-i faci! Asta este...
In primul rand, faza cu fizica mi se pare o tampenie! cum adica sa stea aia doi si sa se uite, in timp c voi dadeati testul? Sa sh ca si eu am in clasa o colega tot asa! Eu incerc sa nu o bag in seama sau dk nu, spunetii la diriga voastra ca profii o favorizeaza! fundita?