Certuri trecatoare, eu cand eram mai mic jucam fotbal cu niste prieteni, aveam poarta facuta din 2 bote infipte in pamant, nu stiu la ce m-am suparat si am mers si am scos o bota de acolo, un prieten de-al meu a sarit pe la spate m-a dat jos si a inceput sa-mi de-a borbanace in cap, sincer el era si mai mare, n-am mai fost vorbit cu el de 1 an deci nu 3 zile nu 2 saptamani, 1 AN si dupa un timp ce sa vad. a venit la mine si a intins mana, si acum anii au trecut eu plecat in strainatete el cu facultatea, indata pleaca si el prin europa, si debea asteptam sa ne vedem la o bere pe o teresa, si vreau sa spun ca nu a fost si nici nu este ce-l mai bun prieten al meu, pur si simplu suntem prieteni, cand eram mic mergeam cu el la pescuit, mergeam singur cu trenul, Doamne ce amintiri ca acum imi dau lacrimile ne distruge strainatatea asta.
Si cand ti-am citit acum povestea sa stii ca dintr-o prostie ca asta poti sa nu mai vorbesti cu ea 1-2 ani sau deloc. Pur si simplu sa fiti amandoua ambitioase si sa nu mai tineti legatura in nici un fel, deci se poate si asta.
Aveti grija ce faceti, stiu ca dintr-o copilarie de asta prosteasca va poate desparti.
anonim_4396 întreabă: