Da! Nu are nici in clin sau maneca aspectul exterior cu firea romantica a omului!
Si da, orice om de pe fata pamantului, urat sau frumos isi poate gasi jumatatea, cred cu certitudine asta!
Voi ati observat ca majoritatea femeilor care sunt parasite inainte si dupa casatorie sunt cele frumoase si foarte frumoase. Au scris si psihologii articole despre asta. Pe scurt, o teorie zice ca pe femeile frumoase barbatii le trateaza ca pe un trofeu iar ele sunt multe cu nasul pe sus pentru ca sunt constiente ca arata bine si din cauza asta nu se poate forma o conexiune romantica si relatia se rupe. Nu prea stiu sa redau. Mai bine cauta pe google.
Sigur că da, și oamenii mai urâței își pot găsi jumătatea, doar că tot de același nivel de frumusețe cu ei cel mai probabil. Un bărbat frumos nu prea se uită la o fată urâtă și vice-versa, de asta e important ca nici tu să nu fi superficiala și să nu pui mare preț pe aspectul fizic.
In orice caz, frumusețea e relativă, e în ochii privitorului, dacă cineva te consideră urâtă, altul poate te consideră frumoasă, eu nu cred ca ești chiar așa de urâtă precum spui
Andrei67y5 întreabă: