| EmmaEmma16 a întrebat:

este prima intrebare care o pun. deci as vrea un mic sfat.

Incepe sa imi cam placa de un baiat, problema e ca lui i place de prietena mea cea mai buna care are iubit ( prietena mea are iubit la distanta si nu se vad decat in vacanta ) dar ea il inseala cu baiatul care incepe sa imi placa mie...este mai complicat.
Baiatul e foarte indragostit ca sa spunem asa de ea, dare ea de el nu, nu este bine cea ce face cu el...eu ce ar trebui sa fac? sa i spun prietenei mele ca incepe sa imi placa...sau sa incerc sa mi-l scot din cap? worried

Scuzati greselile de ortografie. :-s

Răspuns Câştigător
| Angyclon a răspuns:

Sincer, nu cred ca ar trebui sa actionezi bazat pe emisiuni tv si telenovele xD.
Stiu ca suna aiurea, dar nu cred ca rolul tau in povestea asta e cel de a deveni prietena tipului, chiar daca il placi foarte mult. Incearca sa ti-l scoti din cap. Daca el o place pe ea, atunci e clar ca n-o sa fii in ochii lui ce e ea (scuze ca sunt asa dura, life sucks >.

| EmmaEmma16 explică (pentru Angyclon):

Nu stai linistita nu esti dura ...ai foarte multa dreptate multumesc mult pentru ajutor happy

| Angyclon a răspuns (pentru EmmaEmma16):

Ma bucur ca am fost de folos >big grin

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa iei telefonul cu tine, il pui pe mod de inregistrare voce dar sa il tii bine incat sa nu-si dea seama ca inregistrezi ceea ce vorbesti cu ea apoi faci putin teatru acolo si o intrebi de ce nu-l iubesti e pacat fiind un baiat de treaba si tu profiti (ea va spune prostii legate de el) apoi ii zici de ala care e la distanta cat timp mai are de gand sa-l insele apoi termini inchizi modul recording si incerci sa stabilesti o intalnire cu victima prietenei tale. Ii arati de ce e in stare apoi daca ai noroc ramai tu cu el, daca nu asta e.

| EmmaEmma16 explică (pentru mgtow):

Multumesc de ajutor dar ar fi prea complicat sa fac toate astea in plus baiatul stie ca ea e cu altul dar totusi el continua :-s