Sincer, nu cred ca ar trebui sa actionezi bazat pe emisiuni tv si telenovele xD.
Stiu ca suna aiurea, dar nu cred ca rolul tau in povestea asta e cel de a deveni prietena tipului, chiar daca il placi foarte mult. Incearca sa ti-l scoti din cap. Daca el o place pe ea, atunci e clar ca n-o sa fii in ochii lui ce e ea (scuze ca sunt asa dura, life sucks >.
Nu stai linistita nu esti dura ...ai foarte multa dreptate multumesc mult pentru ajutor
Ma bucur ca am fost de folos >
Ar trebui sa iei telefonul cu tine, il pui pe mod de inregistrare voce dar sa il tii bine incat sa nu-si dea seama ca inregistrezi ceea ce vorbesti cu ea apoi faci putin teatru acolo si o intrebi de ce nu-l iubesti e pacat fiind un baiat de treaba si tu profiti (ea va spune prostii legate de el) apoi ii zici de ala care e la distanta cat timp mai are de gand sa-l insele apoi termini inchizi modul recording si incerci sa stabilesti o intalnire cu victima prietenei tale. Ii arati de ce e in stare apoi daca ai noroc ramai tu cu el, daca nu asta e.
Multumesc de ajutor dar ar fi prea complicat sa fac toate astea in plus baiatul stie ca ea e cu altul dar totusi el continua :-s