| PrințesaRO a întrebat:

Este prima mea întrebare de pe acest site și chiar aș vrea să cer o părere... astăzi am ieșit în parc cu una din cele mai bune prietene ale mele. Între timp a venit o altă fată care este foarte invidioasă pe mine dar și pe alte persoane (se crede foarte tare deoarece este mai înstărită ). Totul a decurs bine, am vorbit iar la un moment dat fata aceea pe nume Denisa îmi spune:
-Andreea, vreau să îi spun ceva Mariei la ureche dar nu e despre tine.
Am spus ok iar Denisa a luat-o pe Maria și s-au dus de pe o clădire departe. Eu mi-am dat seama despre ce era vorba (era vorba ca Maria să doarmă la ea.)
Totul începuse când Maria a dormit pentru prima dată la mine iar când a aflat acea fată a început să fie invidioasă și a dorit ca Maria să doarmă și la ea...
După, Denisa o tot întreba pe Maria dacă merge acasă să îl întrebe pe tatăl Mariei dacă o lasă să doarmă la ea.
Totul a trecut, am ajuns acasă iar acea fată pe nume Denisa s-a dus la mama Mariei să o întrebe dacă o lasă să doarmă la ea. Mama ei a spus da. Între timp eu cu Maria am mers la o mătușă de a Mariei ca să o ajutăm la ceva. După ceva timp a venit și Denisa la mătușa ei dar aceasta nu a vrut să o primească și pe ea pentru că după fata ei nu mai voia să mănânce. Denisa a strigat la poartă iar Maria s-a dus. După ce i-a spus că nu o poate primi că nu îi dă voie mătușa ei aceasta i-a spus așa.
-Maria! Andreea(eu) e mai bună prietenă cu tine decât sunt eu?
Maria a venit și mi-a spus. În fine. Am plecat către casă iar pe drum ne-am întâlnit cu Denisa. De față cu mine ca să îmi facă în ciudă (nu că mi-ar fi păsat) l-a întrebat pe tatăl Mariei. Acesta a spus da iar Denisa a început să sară de bucurie însă Maria nu era nici fericită nici tristă.
Între timp am mers la niște prieteni să ne jucăm cu mingea. Denisa nu s-a jucat, a luat-o pe Maria lângă ea a luat-o în brațe și a început să o întrebe de față cu mine:
"Ce fel de pijamale îți iei? Eu cu Unicorn. Vii la mine la 5etc".
După ce eu am plecat nici măcar nu m-au băgat în seamă ca și cum nu aș fi existat. Le-am spus pa și noapte bună însă Bff meu Maria parcă nu m-ar fi auzit, dar am tras de ea și m-a auzit și mi-a răspuns însă cealaltă nu. Mai mereu a încercat Denisa să îmi fure prietenele. Ce pot face în privință cu asta? Dau Fundă, vă rog mă simt ciudat.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri: