| Random69 a întrebat:

Buna TPU, este prima oara cand scriu dar simt ca subiectul ma depaseste putin, sa incepem: Imi palce de o fata, i-am spus la inceputul verii acesteia ca imi place de ea, aceasta mi-a raspuns ca nu se astepta la asta si ca nu s-a gandit vreo clipa la vreo relatie, nu cu mine, ci in general. Am hotarat sa vorbim si sa ne cunoastem, suntem din acelasi oras, chiar cartierele sunt apropiate cat de cat, dar vorbim doar pe Instagram, de pe la sfarsitul lunii iunie. Inca nu ne-am vazut, nu vreau sa o grabesc, i-am spus ca ii dau timp cat vrea dar simt ca e o problema, sau poate doar imi inchipui eu. Ii trimit mesaje, dar ea imi raspunde dupa mult timp, am incercat sa fac la fel, dar uni spun ca e bine sa raspunzi si tu la fel de greu iar alti spun sa raspunzi o data ce vezi, sa nu pierzi o discutie care ar putea decurge, am ramas sa ii raspund imediat ce vad, dar tot primesc mesaje dupa mult timp, aprox 4/5/6 ore, stiu ca are activitati si poate e ocupata dar chiar asa? Imi place f.f.f mult fata simt ca ma completeaza. TPU, CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca daca si ea ar fi interesata, ti-ar raspunde mult mai repede.Astfel de conversatii care in viata reala dureaza 20 de minute si in online 4 zile sunt foarte obositoare si chiar inutile din punctul meu de vedere.

Invit-o totusi la un suc acolo o ora. Daca astepti dupa ea trece timpul si risti sa ti se aprinda calcaiele mai mult decat e nevoie.Sau propune jumatate de ora in care sa vorbiti pe insta in timp real, din minut in minut, nu din 5 ore in 5 ore.laughing E imposibil sa fie cineva ocupat atata timp.Fie te ignora fie nu stie ce sa vorbeasca cu tine asa ca tot amana sa raspunda. Din pacate, eu inclin catre prima varianta.

| Random69 explică (pentru dullcat):

Acum incep sa ma gandesc poate am gresit eu sti? poate e vina mea, sau nu sunt eu prea ratos, poate nu ma imbrac cu haine de firma sau poate ca nu sunt asa bogat. din pacate lumea se cam ghideaza dupa aspectele astea, mai ales cele materiale, dar nu e genul de fata daca ma intelegi? poate nu sunt eu acela.

| dullcat a răspuns (pentru Random69):

Inteleg ce zici, dar tot cred ca iti faci griji degeaba si presupui aiurea. Daca fata era asa materialista te-ar fi respins din prima, citindu-te dupa haine sau alte chestii superficiale vazute din pozele postate pe retelele sociale.Si chiar daca ar fi asa cum gandesti, ce mare pierdere? Vrei sa fii cu o astfel de persoana? Iti spun eu ca nu.laughing

Lasa prostiile si cauta sa ai mai multa incredere in tine.

Si multumesc pentru funda.

| Random69 explică (pentru dullcat):

Multumesc frumos frate, daca va iesii cum imi doresc promit ca te contactez sa-ti zic

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa o inviti la o inghetata!