| ThinkPink_8731 a întrebat:

este un baiat care inaintea vacantei mi-a dat de banuit ca ma place. am intrat in clasa a 9a si am nimereit cu el in clasa. acum ma ignora complet si nu ma baga deloc in seama eventual 2-3 secunde cand se intampla sa ii trec prin "campul vizual". in primele zile se mai uita la mine asa.mai mult in timpul orelor. dar cand ma uitam si eu el se intorcea sau ramanea asa parca pierdut in timp si spatiu si se uita la mine ca si cum as fi ceva straina si nici nu imi zambea sau ceva.am mai vorbit pe mess si am inceput sa ne cunoastem. dar acum vad ca sia pierdut interesul. ce trebuie sa fac sa il fac sa vrea sa ma cunoasca cu adevarat? ma simt invizibila iar eu il plac atat de mult. dativa cu parerea. ce credeti ca ar putea fi? oare nu ma place deloc? funda.

1 răspuns:
| Pandicorn123 a răspuns:

Pai daca uneori se poarta ca si cum te place iar alteori te respinge inseamna ca te place eu asa cred, cere-i si tu nr de tel, propune-i sa vina dupa ce plecati de la liceu sa vina putin cu tine, si atunci discuta cu el " de ce te uiti asa la mine si de ce imi dai de inteles ca ma placi iar dupa nu te mai intereseaza de mine" vezi si tu. intreaba-l daca te place dar ai grija cum iti alegi cuvintele. Apoi spune-i ca si tu il placi asta numai daca el te place cu adevarat ca altfel daca nu te place te vei fake de ras si o sa isi ata joc de tine. Multa Bafta SHi Succes. Funda!`?