^eu nu as recomanda chestia cu indiferenta. Sunt baieti si baieti. Eu de exemplu, daca observ o fata ca face pe "inabordabila" si ma trateaza cu "indiferenta", asta in conditiile in care ii place de mine, prefer sa ii dau pace.Nu toti baietii sunt asa disperati cum considera unele domnisoare .
Buna...daca chiar iti place de acest baiat spune-i in fata sau incearca sa te imprietenesti cu el.Nu il ignora, pentru ca daca nu iti este prieten va face si el la fel.Trebuie sa ai curaj.Succes si sper ca te-am ajutat... funda?
Ignorul este cea mai mare prostie ce poate fii facuta.Asta e lucru pe care trebuie sa il eviti. Daca chiar iti place incerca sa te apropi de el si incet incet sa deveniti prietenii. Stii cum se zice de la prietenie la iubire e un singur pas si ca sa puteti fi iubitii prima data trebuie sa fiti prietenii.In al arata.i ca esti mai speciala decat celelalte fete.Ca tu esti aparte.Fa gesturi dragute pentru el dar nu concrete.Arata.i ca iti pasa.Pe langa dragalasenie fii si putin indiferenta deoarece baietilor le place vanatoare si mereu vor sa aiba ce nu pot avea.Iar in ultimul da nu cel din urma rand cand crezi ca s-a creat cu adevart o conexiune intr.e voi spune-i ce simti pentru el si fa tu primul pas daca el e prea fricos sa il faca
Multa bafa :*
misauratcuviata întreabă: