| mariposa azul a întrebat:

Buna TPU.este un baiat in liceu cu care eram f. buni prieteni.si vara asta el mi-a propus sa ne intalnim(de 2 ori)e dragut. romantik ar face orice pentru mine(s-a despartit deacum cu 2 prietene pentru a fi cu mine)si eu l-am respins(delicat). si acum cind vakantaza se termina sh se incepe invatatu o sal intilnesk in liceu de zeci de ori pe zi cum sa procedez? cum sa ma comport cind merg pe linga dinsul?

Răspuns Câştigător
| ATHOS a răspuns:

Cand treci pe panga " dansul " te comporti normal si firesc. Daca te saluta, ii raspunzi, daca doreste o conversatie o porti (ca doar esti fetita educata ) iar daca iti face curte te bucuri si accepti sau nu dupa cum iti spune inima.
Bafta! Si multa intelepciune!

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pai il saluti, vorbiti.Pana la urma daca e si educat cum zici va intelege ca nu mai are rost sa insiste sa fie cu tine. Daca deja l-ai refuzat de doua ori nu cred ca mai incearca si a treia oarathinking Asa ca pastreaza-l ca prietenwinking

| AaaNNnnAaa a răspuns:

Iti spun sincer ca eu as trece nepasatoare, fara sa-l bag in seama, pur si simplu sa-i zici "salut". dar sa stii ca va trece ceva timp pana sa te uite.baftabig grin

| PяInCєSs a răspuns:

N-ai specificat daca si tu il placi, daca nu il placi cred ca e cel mai bine sa o porti o discutie cu el sa il faci in asa fel incat sa inteleaga ca nu vrei nimic cu el...

daca il placi, comporta-te normal happy chiar daca probabil e ceva care te retine sa fi cu el fi tu insuti! nu incerca sa pari altahappy

Funda? sad