Se uita insistent la tine pentru ca te place!
Nu ti-a acceptat prietenia pentru ca te lasa sa fierbi si sa devii foarte curioasa!
Daca as trimite cerere din nou, as parea prea disperată?
Clar! Ai rabdare! Ai putea sa incepi sa vorbesti cu el, vezi reactia lui! Poti sa ii zici orice, ti-ai invatat lectia, ai facut tema la... Orice!
Adică? Are momente cand se uita la mine si uneori nu se uita. Azi la scoala ma uitam la el si cand ma uitam si el a vrut sa se uite la mine, dar când a vazut ca ma uit la el s-a uitat in alta parte. Asta ce inseamna?
Buna,
S-ar putea sa fie mai timid, sau poate pur si simplu nu isi verifica atat de des contul de Facebook. I-ai trimis de mult timp cererea?
I-am trimis cererea acum 2 saptamani, si alaltăieri am intrat pe contul lui si nu imi scria ca cerere a fost trimisă, imi scria trimite cererea
Ni cred ca e timid pentru ca odata am trecut unul pe lângă altul si s-a uitat in ochii mei insistent. Daca ar fi fost timid nu cred că ar fi facut asta.
Daca se uita la tine asta nu inseamna neaparat ca te place, am si eu o colega asa credea si ea cand se uita un baiat la ea si ala nici macar nu o placea bine ca e si urata! Scuze, dar daca se uite insistent la tine, nu inseamna neaparat ca te place sau chestii din astea...
croissant întreabă: