| Denisa_2520 a întrebat:

Este Vara si trebuie plec la mare. Nu sunt grasa : fund nu am, burta nu am. Dar am celulita pe picioare crying CE SA FAC? nu pot sa merg la mare asa. ma fac de ras I don't want to see AJUTOR. dati-mi niste exercitii pe care sa le fac, oare daca ma fac cu RELAX AND TONE dispare? FUNDA

4 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Poți să alergi așa cu siguranță faci picioare frumoase! Și poți folosi și relax and tone dar trebuie să te faci cu el în fiecare zi. Dar cel mai sigur aleargă 20-30 minute pe zi și cu siguranța va da roade! Succes :*

| VadTot a răspuns:

Nu stiu cum sa ti raspund ca sa nu te jignesc dar la problema asta trebuia sa te gandesti de asta iarna iar ca sa te linistesc si sa nu ti mai faci atatea griji iti Garantez ca nu vei fii singura de pe plaja in situatia ta.Iti garantez ca vor fi multe cu aceeasi problema ca a ta asa ca stai linistita...si Distreaza te fara sa ti mai pui aceasta problema...ok?

| Unknown1318 a răspuns:

E bun si relax and tone dar te mai poti da cu argila este foarte buna, eu ma dau si mi-a disparut aproape de tot.

| Carly22 a răspuns:

Bea apă PLATĂ. Mănâncă fructe și legume. Poți să bei și limonadă. Aleargă jumătate de oră pe zi sau o oră. Gel-cremă anticelulitic NIVEA good-bye Cellulite. Eu am pus în practică toate sfaturile pe care ți le-am dat și nu mai am pic de celulită.