Da. urasc colegii care, fac glume nesarate, doar pentru ce nu te cunosc, sau te ved oarecum "mai prost", ca nu ii bagi in seama, si alte chestii. Si mie mi se intampla; de multe ori nu ii bag in seama, dar alteori le raspund, intorcandule vorbele, in favoarea mea, fara sa el arat ce mi-ar fi in vreun fel frica de ei. Desi, nu exagera, e suficient sa nu ii mai doara pe ei de tine si sa iti faca glume proaste; dupa, lasa-i in pace. CEL MAI DESTEPT CEDEAZA! Si doar pentru ca cedeaza, asta nu inseamna, ca e las, ori fricos, sau ii convine. Pur si simplu ei nu merita, atentia ta!
Cred ca atunci cand nu te integrezi intr-un colectiv este mai bien sa il lasi deoparte.scoala trebuie sa o faci gandeste-te la viitor. poti rezolva cu un transfer in alta clasa/liceu.
Se pare ca si tu ai un limbaj,, de santier,, daca vorbesti asa cum scri.Acum,pe bune,incearca sa iei partea,, plina,,-eu nu cred ca toti sunt,, naspa,, si tu esti,, exceptia,,.
de ce ti-se pare tie ca am limbaj de santier? era doar o expresie...si daca vroiai doar sa judeci mai bine nu raspundeai.
Sa inteleg ca acum stii sa scrii "si" nu? m-am chinuit sa descifrez ce ai scris acolo.