Hmm...tuturor cred ca ne este teama la inceput sa interactionam cu o persoana care ne este pe plac. Daca nu risti, nu castigi :*.
Poi gandeste-te de pe acum ce o sa vorbesti cu el si incearca sa pui la punct pronuntia. poate pe google translator intri scrii cuvantull si de desuBT scrie "ASCULTA" dai click si asculti cum pronunta. Daca nu atunci spune-i din timp care e faza ca nu stii perfect...
NU FI rusinoasa
papa:X
Poti sa profiti de "neputinta" ta lingivistica, ca sa zic asa . Daca stii ca te place, e perfect. Fii sigura pe tine, mergi dreapta Nu incerca sa ii atragi atentia prin faptul ca te distrezi (adica sa razi exagerat de mult; eu asa faceam inainte si ma simteam prost apoi), fii relaxata, zambeste-i frumos. Flirteaza putin cu el. Daca observi ca se prinde de "jocul" tau si face aceleasi lucruri, Lasa-l putin sa fiarba, adica lasa-l "balta" in seara asta... si continui strategia a doua zi, sau cand te vei vedea cu el. Cel mai important e sa fii relaxata si sa fii tu insati . Succes la flirt, sper ca nu am raspuns prea tarziu
Ar trebui sa vorbesti cu el...fi tu insati.imbraca-te un pic mai atragator... fardeaza-te [doar putin]spec ca te-am ajutat>