| anncutsa a întrebat:

Bună, TPU!
Eu acum sunt în Germania și azi merg cu o prietenă de-a mea (din Ungaria) la o petrecere într-un local pentru că aici e o sărbătoare mare.
Acum să trec la subiect : la această petrece vine și un tip pe care-l plac și sunt convinsă că și el mă place după cum se uită la mine în autobuz și atunci când mai vine la noi. familia lui cu a mea sunt foarte buni prieteni și eu aș vrea să fiu împreună cu el doar că am impresia că eu nu vorbesc bine germană și să nu mă fac de râs, sau. nu știu. Poate cu ocazia asta o învăț foarte bine. sad deși cu prietena mea vorbim tot timpul ( la scoala, acasă, în germană. ) Deci eu știu oarecum, dar nu foarte bine, perfect!
Ce aș putea să fac? să mai aștept sau poate în seara asta îl chem să vorbim? Că mă tot gândesc la asta. ( eu am 16 și el 17, poate contează și vârsta big grin )
Aștept un raspuns. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Hmm...tuturor cred ca ne este teama la inceput sa interactionam cu o persoana care ne este pe plac. Daca nu risti, nu castigi :*.

4 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

Poi gandeste-te de pe acum ce o sa vorbesti cu el si incearca sa pui la punct pronuntia. poate pe google translator intri scrii cuvantull si de desuBT scrie "ASCULTA" dai click si asculti cum pronunta. Daca nu atunci spune-i din timp care e faza ca nu stii perfect...happy
NU FI rusinoasahappy
papa:X

| Bibi_1645 a răspuns:

Poti sa profiti de "neputinta" ta lingivistica, ca sa zic asa big grin. Daca stii ca te place, e perfect. Fii sigura pe tine, mergi dreaptabig grin Nu incerca sa ii atragi atentia prin faptul ca te distrezi (adica sa razi exagerat de mult; eu asa faceam inainte blushing si ma simteam prost apoi), fii relaxata, zambeste-i frumos. Flirteaza putin cu el. Daca observi ca se prinde de "jocul" tau si face aceleasi lucruri, Lasa-l putin sa fiarba, adica lasa-l "balta" in seara asta... si continui strategia a doua zi, sau cand te vei vedea cu el. Cel mai important e sa fii relaxata si sa fii tu insati happy. Succes la flirt, sper ca nu am raspuns prea tarziu happy

| ByBySwEetY a răspuns:

Vb ca el, nu fii rusinoasa happy

funda?

| Raluuuu a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el...fi tu insati.imbraca-te un pic mai atragator... fardeaza-te [doar putin]winkingspec ca te-am ajutat>big grin